Cupa Romaniei

„Poate unora li se urcă la cap!” Reacție tranșantă a lui Papp după înfrângerea cu Sepsi din Cupă! Ivan l-a contrazis: „Nu e duș rece pentru mine!” 

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu Sepsi, 1-2, din manșa tur a semifinalelor Cupei României. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 22:10
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 22:12

Ștefănescu a deschis scorul în minutul 15, însă Andrei Ivan a restabilit egalitatea din penalty, în minutul 55. Oltenii nu au reușit însă să păstreze echilibrul pe tabelă, iar Golofca a marcat golul victoriei în minutul 87. 

Paul Papp, reacție mai tranșantă după înfrângere: „E un duș rece! Poate unora li se urcă la cap!” 

Paul Papp (32 ani) a vorbit la finalul partidei despre înfrângerea suferită, spunând că meciul a fost ca „un duș rece” pentru olteni, în contextul în care entuziasmul echipei era ridicat după victoriile mari obținute cu FCSB și CFR Cluj. Totodată, fotbalistul a recunoscut că jucătorii Universității Craiova au avut o prestație slabă.

„Toți am făcut un joc prost, toți, toți, mai ales în prima repriză. Asta este, mergem înainte, e un duș rece pe care trebuie să-l uităm pentru că luni ne așteaptă un meci greu la Pitești.

Cred că am fost neatenți, așa s-a scris istoria partidei. Alte ocazii nu au mai avut, am avut și noi ceva, dar e un joc slăbuț.

Poate ne trezim puțin. Știți cum sunt oamenii, poate unora li se urcă la cap. Cred că avem o echipă capabilă pentru meciul următor”, a declarat Paul Papp la finalul partidei. 

Andrei Ivan îl contrazice pe Paul Papp: „Pentru mine nu e un duș rece!” 

De cealaltă parte, Andrei Ivan, autorul singurului gol al oltenilor, a vorbit despre înfrângerea suferită, dorind să evidențieze importanța absenței lui Laurențiu Reghecampf de pe banca tehnică. Antrenorul a fost suspendat cu două partide după ce a fost eliminat în meciul cu Farul. 

Deși echipa sa a pierdut, Ivan îl contrazice pe Papp și dezvăluie că pentru el meciul „nu a fost un duș rece”. 

„Un meci foarte greu, Sepsi e o echipă foarte bună. A fost foarte greu fără antrenor, știa cum să ne împingă de la spate, ce să ne zică, dar în meciul următor o să îl avem alături de noi. Probabil a fost și oboseala, un meci foarte greu aici pe stadionul celor de la Sepsi, dar vom vedea în retur. Golul 2 l-am luat pe contraatac, a fost mingea la noi, am pierdut-o și au scăpat pe contraatac. 

Vom vedea până la sfârșit, nu ne gândim încă la titlu, luăm fiecare meci în parte. Pentru mine nu e un duș rece, avem o echipă bună, dar așa a fost să fie”, a declarat Ivan la final. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies