GALERIE FOTO Vasile Buhăescu, încântat de egalul obținut de Dinamo cu FCU Craiova în Cupa României! „Câinii” vor pe Arcul de Triumf 

vasile buhaescu Cupa Romaniei Dinamo dinamo - fcu craiova Cupa Romaniei Dinamo - FCU Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Octombrie 2022, 23:30
Data actualizarii: Marti 18 Octombrie 2022, 23:41

Dinamo a remizat în primul meci din grupele Cupei României, 0-0 cu FCU Craiova. 

În primul meci din grupele Cupei României Dinamo a remizat, la Giurgiu, 0-0, cu FCU Craiova. Punctul obținut le dă încredere „câinilor” pentru următoarele meciuri pe care le vor disputa în Liga 2, după cum a precizat Vasile Buhăescu (34 ani). 

Vasile Buhăescu susține că nu s-a văzut diferența de valoare între Dinamo și FCU Craiova 

Totodată, atacantul lui Dinamo a spus din nou că jucătorii pregătiți de Ovidiu Burcă (42 ani) vor să joace în București, ci să nu se mai deplaseze la Giurgiu, mai precis pe Arcul de Triumf. 

  • Dinamo - FCU Craiova

„Pentru noi e un rezultat bun, după un joc destul de bun, de la egal la egal cu o echipă de Liga 1. Eu zic că am făcut un joc bun. Este un punct de plecare, dar mai din spate. De câteva meciuri suntem bine, față de începutul campionatului. Egalul ăsta ne dă încredere și mai mare pentru meciurile din campionat. Cred că am jucat de la egal la egal cu ei. 

E important, e un egal cu o echipă bună a Ligii 1. Noi trebuie să câștigăm cât mai multe meciuri în Liga 2, pentru că n-am avut un start bun. Ar fi senzațional pentru noi să jucăm pe Arcul de Triumf”, a declarat Vasile Buhăescu la finalul meciului cu FCU Craiova. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!