S-au incins spiritele! Prima reactie dupa decizia FRF in cazul meciului Botosani - CFR! "Nu meritam asta, vom face recurs!"

S-au incins spiritele! Prima reactie dupa decizia FRF in cazul meciului Botosani - CFR! "Nu meritam asta, vom face recurs!"

Comisia de Disciplina a FRF a decis ca Botosani sa ramana echipa calificata, asa cum s-a stabilit pe teren. 

Botosani s-a calificat in optimile Cupei Romaniei dupa 2-2 dupa 120 de minute si 4-2 la penalty-uri. Comisia de Disciplina a FRF a decis ca Botosani sa fie echipa care merge mai departe in Cupa, insa moldovenii vor primi o amenda de 6.000 de euro.

Valeriu Iftime considera ca suma primita este prea mare si e hotarat sa conteste decizia. 

"Vom face recurs pentru ca nu exista niciun temei regulamentar sa fim amendati si, oricum, amenda este foarte mare. La ce spectacol a oferit Botosaniul, nu meritam asa ceva. 

Stiam de la inceput ca nu vom putea pierde la masa verde, dar nu suntem deloc de acord nici cu aceasta amenda doar pentru ca am gresit la completarea foii de joc", a spus Valeriu Iftimep pentru GSP. 

 

CFR poate si ea sa faca recurs

 

CFR Cluj mai poate contesta decizia pana pe 29 octombrie, data la care incep confruntarile din optimile Cupei Romaniei. 

Campioana din Liga 1 se poate adresa si Ministerului Tineretului si Sportului in cazul in care nu vor fi multumiti nici dupa recurs. Daca MTS intra pe fir, Cupa Romaniei ar putea fi suspendata. Ministerul nu are o comisie specializata pentru astfel de cazuri, iar convocarea uneia este un proces de durata, ceea ce va duce la intreruperea Cupei Romaniei pana la solutionarea cazului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Care este viteza medie a unui tren în România, în anul 2021. "Îl pot întrece cu bicicleta"
BRAT
Modifică setările cookies