"Poate vor sa mute tot orasul aici!" Stelistii au lansat poanta zilei, dupa ce au aflat cate bilete cere Astra la finala Cupei 

"Poate vor sa mute tot orasul aici!" Stelistii au lansat poanta zilei, dupa ce au aflat cate bilete cere Astra la finala Cupei 

Va fi spectacol total la finala Cupei Romaniei. Deja s-au vandut peste 20.000 de bilete. 

Steaua va fi sustinuta de zeci de mii de oameni pe National Arena in finala Cupei cu Astra. Visul unui event si faptul ca meciul se joaca la Bucuresti sunt garantiile ca stadionul va fi plin cu stelisti.

Totusi, Astra a luat o decizie surprinzatoare inainte de aceasta partida. A cerut 7000 de bilete la peluza pentru fanii din Giurgiu. In campionat, Astra are o medie de 2000 de suporteri pe meci.

Stelistii s-au amuzat cand au auzit cate bilete a cerut Astra: "Am fost contactat de cei de la Federatie si le-am transmis ca vom avea nevoie de intreaga peluza pentru galerie. Le-am spus ca pentru grupul de la Peluza Sud sa ne dea bilete la cealalta peluza, dar mi-au zis ca acolo vrea Ioan Niculae 7000 de bilete pentru Astra. Nu stiu ce fac, poate vor sa mute tot orasul Giurgiu la Bucuresti", a declarat liderul galeriei Stelei pentru ProSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies