Carlo Ancelotti Atletico Madrid Finala UEFA Champions League Real Madrid Steaua Liga Campionilor

"Cat de usor a fost!" Declaratia facuta de Carlo Ancelotti despre STEAUA pe site-ul lui Real Madrid inainte de finala Ligii

Carlo Ancelotti a acordat pe site-ul lui Real Madrid un interviu despre finala Ligii, cu Atletico Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Mai 2014, 13:33
Data actualizarii: Marti 13 Mai 2014, 13:41

Ancelotti este unul dintre putinii norocosi din fotbal care au reusit sa cucereasca Liga atat ca jucatori cat si ca antrenori. Acesta si-a amintit de finala castigata de Milan in fata Stelei, in 1989. Atunci, Ancelotti era jucator, iar acel meci este luat ca referinta pentru modul in care Real trebuie sa se comporte cu Atletico in Finala Ligii de la Lisabona.

"Sunt foarte mandru de echipa. Va fi ceva diferit cu Atletico fata de meciurile din Spania. Cea mai importanta forta a lor este capacitatea de organizare. Muncesc bine impreuna, e un grup care se bate din primul pana in ultimul minut. Ma simt norocos, sunt foarte motivat. Sa joci o finala UEFA Champions League nu se intampla in fiecare zi. Trebuie sa ma asigur ca nu exista tensiune inainte de aceasta finala."

"Este cel mai bun moment al lui Cristiano Ronaldo. Este un profesionist, este serios si a fost un jucator crucial pentru noi in acest sezon de Champions League."

"Spre deosebire de perioada in care eram jucator, acum presiunea si tensiunea le tin pentru mine, nu le arata tuturor. Cred ca daca ai un antrenor nervos pe banca nu ajuta echipa."

"Imi amintesc de finala cu Steaua din 1989 si cat de usor am castigat acel meci. Aveam 3-0 la pauza. In acea clipa meciul era terminat, iar stadionul era plin cu fani ai lui Milan. Ei ne-au ajutat mult.", a declarat Ancelotti pentru site-ul lui Real Madrid.

INTERVIUL INTEGRAL ESTE PE REALMADRID.COM

Modifică setările cookies