Steaua Astra Liga 1

Astra pregateste afaceri de MILIOANE! Omul dorit de Steaua are LIBER la transfer! Anuntul oficial

La anul, Stelei ii va fi mult mai greu in lupta pentru titlu. Astra si Petrolul vor sa-i ia trofeul!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Mai 2014, 13:00
Data actualizarii: Marti 13 Mai 2014, 12:39

La Astra, se anunta stabilitate maxima. Patronul Niculae da bani pentru o performanta istorica la Giurgiu: primul campionat din istorie.

Presedintele clubului, Dinu Gheorghe explica de ce Astra va fi mai puternica la anul:

"La anul ar fi normal sa fie mai bine. Nu pleaca nimeni, nimeni nu e la final de contract, trebuie doar sa ne mai intarim pe anumite posturi. E al 3-lea an in aproape aceeasi formula, incercam sa ne batem pentru titlu", a spus Dinu Gheorghe la Sport.ro.

Oferte de milioane la Giurgiu

Oficialul spune ca mai multi jucatori de la Astra au oferte importante de tarnsfer. Nimeni nu va fi lasat sa plece decat in cazul unei propuneri de exceptie. Nu sunt excluse nici afacerile cu Steaua, dar campioana va treui sa scoata bani multi din cont pentru a cumpara de la Giurgiu.

"Posibilitatea ca Steaua sa ia jucatori de la noi exista. Dar Steaua va dori cei mai buni jucatori, e normal. Orice lucru se discuta, se negociaza, se vorbeste. Dar nu, cred ca Steaua va putea sa cumpere jucatori la preturile fixate de noi", e convins Dinu Gheorghe.

"Avem oferte pentru 3-4 jucatori acum. Oferte clare. Cele mai multe cu 7 cifre. Cand vine o oferta buna, clubul nu se opune unui transfer. Matel e de 4 ani la Astra, dar nu poate pleca pe 400.000 sau 500.000 de euro", a mai spus presedintele Astrei.

Modifică setările cookies