Becali: "L-au avut pe Becali cu Valiza, pe Penescu arestat, numai un nebun mai pune mana pe butoane acum"

Autor: Sport.ro
Luni 20 Aprilie 2009, 18:24
Becali: "L-au avut pe Becali cu Valiza, pe Penescu arestat, numai un nebun mai pune mana pe butoane acum"

"DNA e ca NASA. Au niste metode de ascultare si urmarire de te doare capul" - e declaratia bomba a lui Gigi Becali, care a ramas socat dupa ce a vazut cum fotbalul din Romania a trecut de dupa geamurile groase din loja, dupa gratiile groase ale politiei.

"Pe convorbiri telefonice nu pot sa te tina", spune Gigi Becali despre arestarea lui Penescu de la Pitesti. Seful Stelei a declarat ca el a fost pus drept exemplu de politie, pentru ca oamenii de afaceri din Romania sa se cuminteasca.

"Eu sunt om de jertfa, nu vedeti. Dupa ce m-au luat pe mine, stiti cum stau toti oamenii de afaceri acum? Si pentru m-au luat. Cum poti sa-ti bati joc de o familie crestina asa? O sa-i bata Dumnezeu.", declara seful Stelei.

Nici de butoane nu se mai atinge nimeni in Romania acum: fostul sef al arbitrilor, Gheorghe Constantin, a fost arestat, iar Penescu, omul care a fost retinut pentru dare de mita, e cel mai bun exemplu ca DNA-ul e cu ochii pe fotbalul din Romania - asta dupa scandalul cu Valiza de la Cluj, de care Becali a scapat pentru moment.

"Daca mai pune mana cineva pe buton, e nebun, e inconstient. L-ai avut pe Becali cu valiza, pe Penescu arestat, ce esti nebun sa mai umbli cu butoane. Astia de la DNA au niste metode de ascultare si urmarire de te doare capul. Zici ca sunt de la NASA", a spus Becali azi la gspTV.

Noi state incluse pe lista celor „nesigure”. Restricții pentru românii care se întorc în țară
BRAT