Penescu a fost condamnat in SAPTE dosare! Judecatorii i-au contopit pedepsele! Cati ani de inchisoare face

Penescu a fost condamnat in SAPTE dosare! Judecatorii i-au contopit pedepsele! Cati ani de inchisoare face

Cornel Penescu nu mai scapa de probleme. Fostul patron de la FC Arges a fost condamnat in sapte dosare. Azi si-a aflat sentinta finala. 

Magistratii Tribunalului Prahova au admis cererea de contopire a pedepselor inaintata de Cornel Penescu, aflat in Penitenciarul Ploiesti. El era condamnat in sapte dosare penale de mai multe instante, intre care inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Prahova, Tribunalul Olt si Tribunalul Teleorman.

In urma contopirii pedepselor din cele sapte dosare penale, Tribunalul Prahova a decis sa-i aplice lui Penescu pedeapsa cea mai grea, respectiv cea de cinci ani de inchisoare.

La aceasta se vor adauga mai multe pedepse complementare.

Sentinta Tribunalului Prahova poate fi contestata in termen de trei zile de la comunicare.

Cornel Penescu a petrecut mai multe luni in arest, intre 13 aprilie 2009 si 29 ianuarie 2010 si intre 10 mai 2010 si 21 mai 2010, iar in prezent executa o pedeapsa privativa de libertate in Penitenciarul Ploiesti, unde este incarcerat din 20 septembrie 2013.

Cele mai cunoscute dosare in care omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat sunt "Mita pentru arbitri", dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu a fost condamnat pentru fraudarea fondurilor europene, dar si dosarul in care fostul primar al municipiului Craiova Antonie Solomon a fost condamnat pentru coruptie.

Citeste si:Cornel Penescu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies