Rapid - Farul Adrian Mutu Ciprian Marica Cupa Romaniei grupe cupa romaniei Cupa Romaniei

EXCLUSIV "Disperarea nu se potrivește antrenorilor cu stofă!". Adrian Mutu, pus la zid după prestația jalnică a Rapidului 

Farul Constanța s-a impus cu scorul de 2-0, pe Giulești, în partida cu Rapid București, din Cupa României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Noiembrie 2022, 10:55
Data actualizarii: Joi 10 Noiembrie 2022, 11:05

Farul Constanța, liderul Superligii, s-a impus prin golurile marcate de Carlo Casap (minutul 45+4 - penalty), după un fault comis de Mattias Kait la Luca Andronache, şi de tânărul Adrian Mazilu (minutul 90+7), care a marcat primul său gol pentru echipa constănţeană, la vârsta de 17 ani.

Rapid a avut o mare ocazie la 0-0, când Marko Dugandzic nu a reuşit să trimită mingea în plasă de la un metru (minutul 38).

În minutul 47, arbitrul Horaţiu Feşnic a acordat penalty pentru Rapid, în urma unui duel între Alexandru Albu şi Andrei Borza, dar apoi a revenit asupra deciziei după vizionarea imaginilor video.

În prima etapă, Rapid a învins-o pe CSC Dumbrăviţa cu 4-1, iar Farul a remizat cu CSM Alexandria, 2-2.

Ciprian Marica: "Nu mi-a plăcut Rapidul jucând așa"

Invitat la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Ciprian Marica a vorbit despre jocul prestat de Rapid în partida cu Farul Constanța din grupele Cupei României, fiind destul de critic cu strategia aleasă de Adrian Mutu. 

"Răbdarea publicului în Giulești are limite foarte joase. Jucătorul simte presiunea publicului. 

Mă așteptam ca Gică Hagi să îi citească și să nu le dea atâtea ocazii, foarte multe șanse. L-am auzit pe Adrian Mutu zicând că întâmpină probleme pe faza de atac, la finalizare... Eu nu am văzut ocaziile acelea multe! Chiar mi s-a părut că au avut iar o zi apatică, foarte multe greșeli neforțate, pase neinspirate. Nu am văzut un joc colectiv al Rapidului.

Nu aș vrea să se supere pe mine, dar să trimiți fundașul central în atac în ultimele 15 minute, să joci doar minge lungă... Asta era odată, cândva! 

Disperarea de a scoate un egal nu li se potrivește antrenorilor cu stofă, antrenorilor care știu să dirijeze, să conducă jocul! E un antrenor care nu știe ce să mai facă, disperat, n-are soluții și atunci își trimite fundașul central ca vârf de atac. A renunțat să mai construiască, totul se bazează pe minge lungă sau să dea Săpunaru cu capul pe mingea a doua. Nu mi-a plăcut să văd Rapidul jucând așa", a declarat Ciprian Marica la PRO ARENA

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!