Contra: "Ne-a fost tare greu cu Craiova! Vreau mai mult noroc la tragere!" Ce mesaj are inaintea derby-ului DECISIV la CFR

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Septembrie 2013, 22:46

	Contra: "Ne-a fost tare greu cu Craiova! Vreau mai mult noroc la tragere!" Ce mesaj are inaintea derby-ului DECISIV la CFR

►Rapid - Ceahlaul, joi 18:00, IN DIRECT Sport.ro si Steaua - Barsana, joi 20:30, in direct PRO TV! Bate Cupa!

Cosmin Contra crede ca Petrolul a avut cel mai greu adversar posibil in saisprezecimile Cupei Romaniei. Felicita Craiova pentru meciul pe care l-a facut in fata castigatoarei competitiei si recunoaste ca si-ar dori un rival mai usor la urmatoarea tragere la sorti.

"Suntem in optimi. Am suferit foarte tare in seara asta, stiam ca va fi foarte greu aici. Am jucat cu cea mai buna echipa din urna a doua. Stiam traditia si potentialul Craiovei. Respect clubul asta, are traditie, chiar daca abia s-a reinfiintat. Sper sa avem mai mult noroc la tragerea la sorti pentru faza urmatoare.

Acum vine CFR-ul in campionat, o forta in fotbalul din Romania. Au jucatori care ne pot pune oricand probleme. Speram sa castigam, ne-ar veni foarte bine in momentul asta o victorie", a spus Contra la Sport.ro.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT