"A fost SUPERB!" Momentul care l-a incantat pe Galca! Ce spune despre explozia lui Iancu si eliminarea Astrei din Cupa Romaniei

BERCENI 0-3 STEAUA | Sa inceapa dansul la Steaua. Jucatorii si Galca vor sa danseze dupa fiecare gol. Victoria cu Berceni deschide drumul pentru doua meciuri infernale, cu Astra si Dinamo Kiev.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014, 22:46
Data actualizarii: Joi 25 Septembrie 2014, 22:49

"A fost superb" - asta spune Galca despre golul doi reusit de Iancu in fata celor de la Berceni. Galca este incantat ca alaturi de Keseru si Rusescu mai are un jucator in forma inaintea meciurilor cu Astra si Dinamo Kiev.

"Sunt bucuros ca am castigat pana la urma, dar ne asteptam sa gasim o echipa motivata care isi apara sansele. Ne-a fost greu sa desfacem aceasta aparare, am gasit calea prin primul gol al lui Iancu. Golul doi a fost superb. Ma bucur pentru el, pentru ca a marcat trei goluri, aveam nevoie de el. Sper sa continue tot asa si pe viitor."

"Ne gandim la toate, nici noi nu am iesit cu intensitate. Ne-am gasit cu greu calea spre gol. Nu am riscat in acest meci pentru ca nu au fost titulari. Le dau tuturor sanse sa demonstreze. In mare masura, s-au achitat de toate sarcinele de joc."

Galca nu se bucura ca Astra a fost eliminata din Cupa Romaniei de Mioveni, dupa ce a pierdut la Pitesti cu 3-1:

"Stim ca exista surprize in Cupa Romaniei, asta este fotbalul. Nu ma bucura infrangerea nimanui, ma intereseaza echipa mea. Noi mergem sa castigam si cu Astra si la Kiev. Sunt meciuri diferite. Vom dansa la fiecare victorie.", a spus Galca la Sport.ro

Modifică setările cookies