Selectionerul Braziliei, DEVASTAT dupa ce Belgia i-a eliminat de la Mondial: "Mi-e greu sa vorbesc.." Cine a facut diferenta
Sambata 07 Iulie 2018, 08:31

Selectionerul Braziliei, DEVASTAT dupa ce Belgia i-a eliminat de la Mondial: "Mi-e greu sa vorbesc.." Cine a facut diferenta

Brazilia a fost eliminata de Belgia in sferturile Cupei Mondiale. Autogolul lui Fernandinho si reusita lui De Bruyne duc Belgia in semifinala cu Franta.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Mare favorita la castigarea Cupei Mondiale atat inainte de startul turneului, cat mai ales dupa eliminarile unor tari importante precum Germania sau Argentina, Brazilia nu a reusit sa impresioneze in Rusia si a fost eliminata de singura nationala cu 5 victorii in 5 meciuri, Belgia.

Selectionerul Braziliei, Tite, a vorbit cu presa din Brazilia dupa partida si a spus ca prestatia portarului celor de la Chelsea, Thibaut Courtois, a fost decisiva.

"Pentru mine, Courtois a facut diferenta azi. Belgienii au avut trei faze de poarta si au fost eficienti. Mi-e greu sa o spun, dar a fost un joc frumos. Doua echipe care au calitati tehnice impresionante.

Cu toata durerea pe care o simt, amaraciunea, mi-e greu sa vorbesc acum. Dar cui ii place fotbalul sigur i-a placut acest meci, persoanelor care nu sunt implicate emotional. A avut totul. A fost un spectacol. Numai ca am pierdut. Timpul va arata ca suntem insa pe un drum bun" a declarat Tite la finalul partidei.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea