Spania a intrat in criza de timp dupa demiterea lui Lopetegui! Cu cine a negociat federatia inainte de numirea lui Hierro

Spania a intrat in criza de timp dupa demiterea lui Lopetegui! Cu cine a negociat federatia inainte de numirea lui Hierro

Spania si-a demis antrenorul cu doar doua zile inainte de startul Cupei Mondiale.

Conducerea Federatiei Spaniole de Fotbal a fost deranjata de faptul ca Lopetegui a negociat si semnat cu Real Madrid fara ca oficialii federatiei sa stie, iar tehnicianul a fost demis chiar inainte de inceputul Campionatului Mondial.

Federatia a incercat rapid sa gaseasca un nou selectioner, iar primul sunat a fost Rafa Benitez. Potrivit presei engleze, conducerea federatiei spaniole i-a abordat pe oamenii din conducerea lui Newcastle, insa totul s-a oprit aici. Pentru ca Mondialul batea la usa, iar Spania avea nevoie urgenta de un selectioner, federalii spanioli nu au mai asteptat raspunsul lui Benitez si l-au numit pe Hierro.

Benitez, in varsta de 58 de ani, nu a negat niciodata ca si-ar dori sa antreneze echipa nationala daca i se va oferi sansa. In aceasta vara a avut doar o sansa virtuala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies