La asta nu s-a gandit nimeni! Ce s-a intamplat cu traficul celui mai cunoscut site de filme pentru adulti pe timpul Mondialului!

La asta nu s-a gandit nimeni! Ce s-a intamplat cu traficul celui mai cunoscut site de filme pentru adulti pe timpul Mondialului!

Celebrul site de filme pentru adulti a publicat un top surprinzator.

Cupa Mondiala s-a incheiat cu victoria Frantei intr-o finala spectaculoasa cu Croatia, scor 4-2. Incheierea turneului final i-a bucurat cel mai mult ... pe administratorii celui mai mare site pentru adulti! Acestia au dezvaluit un top facut pe baza Cupei Mondiale.

Concluzia? Traficul site-ului a cazut pe durata turneului final! Topul publicat de acestia arata ca tarile care au avut succes la Mondialul din Rusia au fost cele cu cea mai mare scadere - Croatia si Franta sunt pe primele 2 locuri!

In schimb, tarile vazute ca favorite dar care au fost eliminate timpuri, precum Germania sau Brazilia, au avut cea mai mica scadere in ceea ce priveste traficul. Administratorii au publicat si mai multe grafice care arata scaderile traficului in orele in care se disputau meciuri la Mondial.

  • Nimeni nu s-ar fi gandit la asta! Ce s-a intamplat cu cel mai cunoscut site pentru adulti in timpul Cupei Mondiale
VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies