La asta nu s-a gandit nimeni! Ce s-a intamplat cu traficul celui mai cunoscut site de filme pentru adulti pe timpul Mondialului!

La asta nu s-a gandit nimeni! Ce s-a intamplat cu traficul celui mai cunoscut site de filme pentru adulti pe timpul Mondialului!

Celebrul site de filme pentru adulti a publicat un top surprinzator.

Cupa Mondiala s-a incheiat cu victoria Frantei intr-o finala spectaculoasa cu Croatia, scor 4-2. Incheierea turneului final i-a bucurat cel mai mult ... pe administratorii celui mai mare site pentru adulti! Acestia au dezvaluit un top facut pe baza Cupei Mondiale.

Concluzia? Traficul site-ului a cazut pe durata turneului final! Topul publicat de acestia arata ca tarile care au avut succes la Mondialul din Rusia au fost cele cu cea mai mare scadere - Croatia si Franta sunt pe primele 2 locuri!

In schimb, tarile vazute ca favorite dar care au fost eliminate timpuri, precum Germania sau Brazilia, au avut cea mai mica scadere in ceea ce priveste traficul. Administratorii au publicat si mai multe grafice care arata scaderile traficului in orele in care se disputau meciuri la Mondial.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Veste rea de la ANM. Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 sau chiar 100 de ani!
BRAT