Islanda antrenor Campionatul Mondial Heimir Hallgrimsson selectioner Cupa Mondiala 2018 Omul care a creat minunea islandeza renunta la fotbal! Soc: selectionerul Islandei si-a dat demisia dupa 7 ani si se intoarce la MESERIA DE BAZA

Omul care a creat minunea islandeza renunta la fotbal! Soc: selectionerul Islandei si-a dat demisia dupa 7 ani si se intoarce la MESERIA DE BAZA

Heimir Hallgrimsson si-a dat demisia din functia de selectioner al nationalei Islandei dupa 7 ani petrecuti pe banca!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 17:53
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 18:16

Heimir Hallgrimsson (51 de ani) a decis sa renunte la banca tehnica a nationalei Islandei dupa 7 ani de mandat. El si-a prezentat astazi demisia, dupa ce a reusit sa conduca Islanda pentru prima data in istoria tarii la un Campionat Mondial. Islandezii nu au reusit sa iasa din grupa cu Argentina, Croatia si Nigeria.

Hallgrimmson, care a mai antrenat doar formatiile Hottur (fotbal feminin) si IBV (si echipa feminina, si pe cea masculina), se va intoarce la meseria sa de baza. Acesta este dentist si ar fi decis, scrie presa internationala, sa se retraga in orasul natal pentru a profesa in aceasta meserie.

Heimir Hallgrimsson este acum considerat a fi cel mai bun antrenor islandez, el reusind in premiera calificari la turneele finale ale EURO 2016 si WORLD CUP 2018.

La EURO 2016, Islanda a eliminat Anglia!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!