Cristiano Ronaldo si-a scos la vanzare "palatul" de la Madrid pentru ca "vrea sa se rupa complet de Spania". Suma fabuloasa pe care o cere portughezul

Cristiano Ronaldo Italia juventus Real Madrid Spania Italia Cristiano Ronaldo si-a scos la vanzare "palatul" de la Madrid pentru ca "vrea sa se rupa complet de Spania". Suma fabuloasa pe care o cere portughezul
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 17:38
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 17:44

Cristiano Ronaldo a decis sa "rupa tot ceea ce il uneste de Spania". El vrea sa vanda locuinta in care a stat in ultimii ani la Madrid.

Cristiano Ronaldo a locuit la Madrid intr-un "palat" de 1.000 de metri patrati! Acum, portughezii de la Correio do Manha noteaza ca fotbalistul a decis sa vanda fosta locuinta!

Ronaldo a cumparat proprietatea cu o suprafata totala de 4.000 de metri, dintre care 1.000 construiti, cu 4.5 milioane de euro. Acum, el vrea sa o vanda cu 20 de milioane!

De altfel, Cristiano Ronaldo a inceput deja sa isi mute masinile de acolo. Cele 22 de vehicule pe care le avea in garaj au fost duse in mai multe destintatii: Funchal, El Algarve, Lisabona si Sierra de Geres. Altele vor ajunge in Italia, la Torino.

La Torino, Ronaldo va locui de asemenea intr-un "palat". Casa are 1.000 de metri patrati si 3 etaje, avand 8 camere, piscina interioare si alte facilitati.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!