Uluitor! Parma a obtinut 3 promovari succesive pana in Serie A, dar poate ramane in Serie B din cauza unui mesaj pe WhatsApp. Ce scria in el

Uluitor! Parma a obtinut 3 promovari succesive pana in Serie A, dar poate ramane in Serie B din cauza unui mesaj pe WhatsApp. Ce scria in el

Parma a dat faliment in 2015 si a luat-o de la capat, din Serie D. In trei ani, echipa a obtinut trei promovari succesive, iar acum se pregateste de Serie A. Problema este ca formatia ar putea rata promovarea in urma unui scandal!

Parma este anchetata in Italia pentru un mesaj trimis pe WhatsApp. Echipa de traditie a fotbalului italian, Parma a obtinut trei promovari succesive, iar acum se pregateste pentru Serie A.

Jucatorii Parmei s-ar putea trezi, insa, tot in liga secunda!

Parma a promovat de pe locul 2 al Serie B, dupa ce a terminat la egalitate cu ocupanta locului al treilea, Frosinone, cu 72 de puncte.

Procurorii au aflat, insa, ca la ultimul meci al sezonului trecut, contra celor de la Spezia, un jucator al Parmei, Emanuele Calaio, le-a trimis adversarilor un mesaj pe WhatsApp: "Nu puneti osul prea tare", a scris el.

Procurorii cer ca Parma sa fie penalizata cu doua puncte, ceea ce ar insemna ca va rata promovarea, iar in locul ei ar intra Frosinone si cealalta finalista a Play Off-ului de promovare, Palermo!

Alta varianta este ca Parma sa inceapa de la -6 puncte in Serie A.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendii și vreme extremă în Grecia. Cel puţin 16 persoane spitalizate din cauza "valului istoric de căldură"
BRAT
Modifică setările cookies