Uluitor! Parma a obtinut 3 promovari succesive pana in Serie A, dar poate ramane in Serie B din cauza unui mesaj pe WhatsApp. Ce scria in el

Parma Frosinone Italia Serie A Serie B Italia Parma a obtinut 3 promovari succesive pana in Serie A, dar poate ramane in Serie B din cauza unui mesaj pe WhatsApp. Ce scria in el
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 17:22
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 17:27

Parma a dat faliment in 2015 si a luat-o de la capat, din Serie D. In trei ani, echipa a obtinut trei promovari succesive, iar acum se pregateste de Serie A. Problema este ca formatia ar putea rata promovarea in urma unui scandal!

Parma este anchetata in Italia pentru un mesaj trimis pe WhatsApp. Echipa de traditie a fotbalului italian, Parma a obtinut trei promovari succesive, iar acum se pregateste pentru Serie A.

Jucatorii Parmei s-ar putea trezi, insa, tot in liga secunda!

Parma a promovat de pe locul 2 al Serie B, dupa ce a terminat la egalitate cu ocupanta locului al treilea, Frosinone, cu 72 de puncte.

Procurorii au aflat, insa, ca la ultimul meci al sezonului trecut, contra celor de la Spezia, un jucator al Parmei, Emanuele Calaio, le-a trimis adversarilor un mesaj pe WhatsApp: "Nu puneti osul prea tare", a scris el.

Procurorii cer ca Parma sa fie penalizata cu doua puncte, ceea ce ar insemna ca va rata promovarea, iar in locul ei ar intra Frosinone si cealalta finalista a Play Off-ului de promovare, Palermo!

Alta varianta este ca Parma sa inceapa de la -6 puncte in Serie A.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!