Aparitie de senzatie la antrenamentul Realului! "Acum, cu Ronaldo plecat, au si altii voie sa iasa in evidenta" :) Ce jucator a venit cu aceasta masina

Real Madrid Lamborghini Spania Theo Hernandez Spania Aparitie de senzatie la antrenamentul Realului! "Acum, cu Ronaldo plecat, au si altii voie sa iasa in evidenta" :) Ce jucator a venit cu aceasta masina
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 17:47
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 17:53

Ronaldo a plecat de la Real Madrid la Juventus si a fost prezentat oficial ieri. Cat timp a stat la formatia spaniola, portughezul a fost numarul 1 atat pe teren, cat si in afara lui.

Ronaldo a fost timp de 9 ani omul numarul 1 al Realului. Atat pe teren, cat si in afara lui. Cristiano a fost principalul produs al clubului de pe Bernabeu, lucru care a insemnat ca el a fost intotdeauna in centrul atentiei.

Cu Ronaldo plecat, Realul isi cauta acum un nou lider, iar presa spaniola scrie ca Florentino Perez vrea sa-l aduca neaparat pe Eden Hazard la echipa.

Pana ca Realul sa isi cumpere un nou superstar care sa fie in centrul atentiei, actualii jucatori ai echipei profita.

Pustiul Theo Hernandez, de 20 de ani, a vrut si el sa impresioneze. Deocamdata doar in afara terenului! El a venit la antrenament cu ultima achizitie: un super Lamborghini Aventador, de culoare argintie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!