Mircea Lucescu nu s-a mai putut abtine! | Critici dure dupa Cupa Mondiala! "N-am mai vazut nimic de acest gen!"

Mircea Lucescu nu s-a mai putut abtine! | Critici dure dupa Cupa Mondiala! "N-am mai vazut nimic de acest gen!"

Cupa Mondiala din Rusia s-a incheiat, iar fancezii sunt campionii lumii. 

Turneul final din Rusia nu a impresionat, insa, pe toata lumea. 

Mircea Lucescu, selectionerul Turciei, a adus critici dure echipelor din Europa care au participat la aceasta editie a Cupei Mondiale. Acesta a acuzat nationalele ca nu au facut spectacol, gandindu-se doar la rezultat. 

"Toata lumea care s-a uitat la ultimele meciuri trebuie sa inteleaga ca turneul final s-a transformat dupa eliminarea echipelor din America de Sud. A devenit un alt turneu! Da, s-au calificat echipe cu un nivel inalt de organizare, dar unde sunt fantezia, atacurile superbe si combinatiile frumoase? N-am mai vazut nimic de acest gen! A fost interesant de vazut, dar nicidecum entuziasmant", a spus Lucescu, potrivit SovSport.

"Peru, Mexic, Brazilia si Columbia joaca un fotbal mai atractiv. Fara niciun dubiu, europenii au castigat meritat, dar cu un alt fotbal, cu accent pe tactica. Uitati-va la Suedia. Au obtinut trei victorii cu forta, cu organizare, dar numai pe contraatac. Anglia la fel, combinatii minime, numai lovituri de cap. Eu mi-am petrecut intreaga cariera pentru a oferi un fotbal ofensiv, cu posesie si atac. Altceva nu ma impresioneaza", a continuat antrenorul. 

Lucescu s-a declarat uimit de faptul ca Rusia a ajuns atat de departe in turneu si a marturisit ca a sustinut Croatia in finala de diminica. 

Franta a devenit campioana mondiala dupa ce a invins nationala croata cu scorul de 4-2 in finala Cupei Mondiale din Rusia. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîțu și Arafat, explicații după tragedia de la Victor Babeș: A fost o problemă de creștere bruscă a presiunii
BRAT
Modifică setările cookies