Cupa Mondiala 2018

"Mandzukic spulbera visul Angliei" | Reactiile presei engleze dupa eliminarea dureroasa a nationalei in semifinalele Cupei Mondiale!

Croatia a invins Anglia in cea de-a doua semifinala a Cupei Mondiale din Rusia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 23:55
Data actualizarii: Joi 12 Iulie 2018, 00:07

Golul lui Mandzukic din prelungirile partidei a spulberat visul englezilor, dupa cum scriu principalele publicatii din Anglia. 

"Mandzukic spulbera visul Angliei", titreaza Sky Sports.

  • Mandzukic spulbera visul Angliei | Reactiile presei engleze dupa eliminarea dureroasa a nationalei in semifinalele Cupei Mondiale!

"Inimi frante dupa ce Mandzukic marcheaza in prelungiri si scufunda curajoasa noastra echipa", noteaza si cei de la The Telegraph. 

DailyMail vorbeste despre sperantele pe care golul lui Trippier le-a dat milioanelor de fani englezi.

"Three Lions sunt eliminati de la Cupa Mondiala intr-o semifinala care a frant inimi, dupa ce golul lui Trippier i-a facut pe milioane de suporteri sa viseze, pentru ca visele sa le fie spulberate in prelungiri", scrie DailyMail. 

Infrangerea suferita de echipa Angliei a frant inimi, dupa cum scriu cei de la BBC. Englezii sperau ca trofeul mondial "sa se intoarca acasa". 

"Inimi frante din nou dupa ce Anglia a pierdut semifinala Cupei Mondiale", scriu cei de la BBC. 

Anglia va disputa cu Belgia meciul pentru locul al treilea, in timp ce in finala Campionatului Mondial din Rusia se intalnesc Franta si Croatia!

Modifică setările cookies