Cupa Mondiala 2018

CROATIA - ANGLIA, CUPA MONDIALA 2018 | Croatii vor sa provoace BREXIT in fotbal! Toata tara se opreste in timpul semifinalei

Croatii reclamau miercuri un ''Brexit fotbalistic'', cu cateva ore inainte de meciul echipei nationale cu Anglia, din semifinalele Cupei Mondiale de fotbal 2018. Urmareste LIVE Croatia - Anglia

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 15:17
Data actualizarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 15:23

Magazinele au anuntat ca isi vor inchide portile mai devreme, in timp ce majoritatea salilor de concert, a cinematografelor si teatrelor vor avea zi de pauza cu aceasta ocazie.

"De data aceasta, vom merge pana la capat",
a avertizat Jutarnji List, unul din principalele cotidiane din tara, care reclama un "Brexit fotbalistic" si o expulzare a Angliei de la Cupa Mondiala.

"Spre deosebire de 1998, cand 'Vatreni' au fost eliminati in acelasi stadiu al competitiei din Franta, Croatia nu mai este in postura de outsider", a scris jurnalul Jutarnji, adaugand: "In seara asta, toata tara canta pentru voi".

"La un pas de paradis", titra la concurenta Novi List.

Marti seara si miercuri dimineata, 1.000 de suporteri au zburat spre Moscova la bordul unor zboruri speciale ale companiei Air Croatia. Ei vor fi in jur de 10.000 pe stadionul pe stadionul Lujniki, printre care si primul ministru Andrej Plenkovic.

Modifică setările cookies