Croatii au petrecut toata noaptea! Imagini FANTASTICE de la Zagreb de la victoria cu Rusia! Mii de oameni au aprins TORTE

Mii de croati au vazut meciul in centrul orasului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 12:49
Data actualizarii: Duminica 08 Iulie 2018, 13:05

"Moscova, Croatii sosesc! Draga Anglia, abia asteptam sa te intalnim!", a titrat duminica cotidianul Sportske Novosti dupa victoria echipei Croatiei in fata Rusiei (4-3) si calificarea in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal 2018.

"Visul croat continua", a adaugat cotidianul sportiv, subliniind ca echipa condusa de capitanul Luka Modric este pe drumul gloriosului an 1998, care a adus Croatiei prima sa semifinala la o Cupa Mondiala ca natiune independenta.

"Dupa 20 de ani, noi suntem in semifinalele unei Cupe Mondiale. Iar aici, englezii sunt cei care ne datoreaza ceva din 2009", a mai scris publicatia, facand referire la infrangerile administrate de Anglia Croatiei la ultimele doua confruntari din preliminariile Cupei Mondiale 2010: 4-1 in 2008 si 5-1 in 2009.

"Croatii nu renunta niciodata!", scria, la randul sau, jurnalul Jutarnji List, notand ca la acest sfert de finala in fata propriului lor public, "Rusii aveau 100 de vieti si pur si simplu nu vroiau sa moara", aluzie la golul egalizator al lui Mario Fernandez la finalul prelungirilor si care a impins Croatia la penalty-uri.

Mii de fani au vazut partida cu Rusia pe ecrane uriase

Selectionata Croatiei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal 2018, dupa ce a invins echipa gazda, Rusia, cu 4-3 la loviturile de departajare, scor 2-2 (1-1, 1-1) la finalul prelungirilor pe Stadionul Fist din Soci, in ultimul sfert de finala.

Croatia va intalni Anglia in penultimul act, reusind sa joace din nou o semifinala de Cupa Mondiala dupa exact 20 de ani, croatii obtinand bronzul la editia din 1998, care a avut loc in Franta.

Modifică setările cookies