Cupa Mondiala 2018

Mesajul socant al eroului Croatiei dupa victoria la penalty-uri in fata Rusiei: "Glorie Ucrainei!" Risca sa fie SUSPENDAT la semifinala cu Anglia

Croatia a eliminat-o pe Rusia de la Cupa Mondiala dupa penalty-uri si o va intalni pe Anglia in semifinale.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 15:04
Data actualizarii: Duminica 08 Iulie 2018, 15:06

UPDATE: The Times anunta ca FIFA a inceput o investigatie in cazul lui Vida iar acesta risca sa fie suspendat pentru semifinala Mondialului! "Vida a folosit un slogan adoptat de nationalistii ucraineni anti-Rusia. Statutul FIFA interzice discriminarea pe temei politic, orice incalcare putand duce la suspendare" scriu englezii.

FIFA a confirmat informatia publicata de Times: "FIFA proceseaza diferite analize legate de meci precum si dovezi posibile pe seama acestui subiect. Intelegeti insa ca pana vor fi analizate toate informatiile nu putem oferi comentarii suplimentare".

Totusi, Times scrie ca Vida va primi cel mai probabil o amenda, nu o suspendare.


Articolul initial:

Autorul golului din prelungiri, fundasul Domagoj Vida, a socat pe retelele de socializare cu un mesaj cu tenta politica: "Glorie Ucraina! Aceasta victorie este pentru Dinamo Kiev si Ucraina!" a spus Vida alaturi de fostul international Ognjen Vukojevic, actual scouter la Dinamo Kiev.

Jucatorul celor de la Besiktas a explicat apoi clipul sau: "Aceasta victorie e pentru Croatia. Nicio politica. E doar o gluma. Am prieteni acolo din perioada Dinamo Kiev. Nu a fost nimic altceva" a declarat Vida.

 

Modifică setările cookies