Cupa Mondiala 2018

"Nu-mi puteam imagina un final atat de frumos!" Un jucator din nationala Rusiei s-a retras din fotbal dupa infrangerea cu Croatia

Unul dintre marcatorii nationalei Rusiei de la penalty-uri si-a anuntat retragerea din fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 12:19
Data actualizarii: Duminica 08 Iulie 2018, 12:20

Sergei Ignashevich si-a anuntat retragerea din fotbal dupa ce Rusia a fost eliminata de la Cupa Mondiala la penalty-uri in fata Croatiei. Ignashevic a fost unul dintre jucatorii care au transformat de la 11 metri, acesta fiind ultimul sau sut in fotbal.

Fundasul celor de la TSKA Moscova, cel care a jucat pentru a 127-a oara in tricoul nationalei cu Croatia, record in istoria echipei nationale, a spus la finalul meciului ca este momentul ideal sa isi incheie cariera.

"Primesc fara incetare mesaje pe WhatsApp si Instagram si nu am cum sa le spun tuturor: <<Va multumesc pentru cuvintele frumoase>>. Nu mi-as fi putut imagina sa imi inchei cariera in fotbal intr-un mod atat de frumos. Sunt fericit pentru ca am facut parte din aceasta echipa, cu acest antrenor, si am jucat pentru tara noastra timp de aproape 20 de ani"
a scris Ignashevic pe contul sau oficial de Instagram.

Ignashevic, cel care va implini 39 de ani pe 14 iulie, a castigat 17 trofee cu TSKA Moscova, club pentru care a jucat timp de 15 ani, fiind capitanul echipei la triumful din Cupa UEFA din 2005. Pe langa Ignashevic, Alexander Samedov a anuntat ca se retrage de la echipa nationala dupa Cupa Mondiala.

 

 

Вот и всё. Очень сложно осознать, что это было... Идёт бесконечный поток сообщений в WhatsApp и Инстаграм, и нет возможности сказать каждому Спасибо за тёплые слова. Спасибо вам всем! Я даже представить себе не мог, что закончу свою футбольную карьеру на такой высокой ноте! Я счастлив, что был частью этой команды, этого тренера, и нашей с вами футбольной страны на протяжении почти 20 лет! Отдельной строкой говорю Спасибо за любовь всем болельщикам ЦСКА! Это была славная охота... Крепко обнимаю вас. Сергей Игнашевич

A post shared by Sergey Ignashevich (@ignashevich4) on

Modifică setările cookies