Cupa Mondiala 2018

"IREZISTIBILII!" Francezii exulta dupa a 3-a finala de Cupa Mondiala in 20 de ani! Reactiile din presa internationala dupa semifinala cu Belgia

Golul lui Samuel Umtiti a dus Franta in marea finala a Cupei Mondiale, duminica de la ora 18.00. Anglia sau Croatia vor juca impotriva Frantei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iulie 2018, 23:20
Data actualizarii: Marti 10 Iulie 2018, 23:24

"Irezistibilii" scriu cei de la L'Equipe dupa victoria echipei lui Didier Deschamps in fata Belgiei in prima semifinala a Cupei Mondiale. "Gratie golului lui Umtiti, Franta este in finala! Duminica vom juca pentru a doua stea. Visul continua" scriu si cei de la France Football.

Catalanii scriu si ei despre reusita jucatorului Barcelonei, Samuel Umtiti, cel care a reusit sa rupa echilibrul existent pe tot parcursul meciului intre Franta si Belgia.

  • IREZISTIBILII! Francezii exulta dupa a 3-a finala de Cupa Mondiala in 20 de ani! Reactiile din presa internationala dupa semifinala cu Belgia

"Diavolii rosii au luptat pentru ce meritau insa sunt ucisi in semifinala" scriu belgienii de la Voetbal News dupa infrangerea nationalei lui Roberto Martinez.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies