Cupa Mondiala 2018

Cel mai scump shot din lume! Ce s-a intamplat cu baiatul care a baut vodca din binoclu la Mondial

O gluma devenita viral pe net s-a transformat intr-o problema nationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2018, 14:51
Data actualizarii: Vineri 22 Iunie 2018, 15:12

Baietii care s-au filmat zilele trecute in timp ce beau cate o gura de vodca dintr-un binoclu, pacalind astfel fortele de ordine de pe stadion, platesc scump pentru gluma lor.

Unul dintre ei, care era manager regional pe Europa si Asia la o companie aeriana din Columbia (Avianca Cargo), a fost demis ca urmare a scandalului national iscat de aceste imagini.

Pe Twitter, cuvantul "binoculares" a fost trending topic in Columbia, iar filmuletul a fost preluat de sute de site-uri. Televiziunile au facut emisiuni pe tema clipului si au criticat dur lipsa de respect fata de reguli a suporterilor din imagine.

"Ne fac tara de ras", a fost concluzia comuna. In paralel, jurnalistii au oferit exemplul japonezilor care au strans gunoiul din tribune la finalul meciului.

Cazul s-a aplificat atat de mult incat Ministerul de Externe din Columbia a emis un comunicat prin care le-a cerut suporterilor columbieni prezenti in Rusia sa respecte regulile.

Si compania aeriana Avianca a emis un comunicat prin care s-a detasat de comportamentul angajatului lor din top-management, simultan cu decizia demiterii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies