ALARMA in Brazilia! Motivul pentru care Neymar a izbucnit in lacrimi dupa meciul cu Costa Rica: sud-americanii se tem de ce e mai rau

Neymar brazilia cupa mondiala 2018 Cupa Mondiala 2018 rezulate cupa mondiala 2018 rezultate cupa mondiala Cupa Mondiala 2018
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iunie 2018, 09:11
Data actualizarii: Luni 25 Iunie 2018, 09:15

Brazilia este liderul Grupei E, cu 4 puncte. Tot 4 puncte dupa doua meciuri are si Elvetia.

Brazilienii au dat din nou alarma in ceea ce-l priveste pe Neymar. Daca pana acum sud-americanii isi faceau probleme din cauza eventualelor probleme fizice pe care starul braziliean le-ar avea dupa accidentarea suferita in iarna, acum jurnalistii brazilienii isi pun probleme in privinta starii mentale si emotionale a jucatorului.

Neymar a reusit sa marcheze in meciul contra celor din Costa Rica, scor 2-0, iar imediat dupa fluierul de final cel mai scump jucator al planetei a izbucnit in lacrimi. A fost o descatusare nervoasa pe care nimeni nu o intelege.

"Nu e normal sa plangi dupa al doilea meci din grupe la Cupa Mondiala, mai ales ca era un meci cu Costa Rica!", au scris cei de la O Jogo, care mai noteaza ca acest moment ar insemna revenirea "narcisismului lui Neymar" sau "instabilitate de natura emotionala sau mentala".

Brazilia va juca ultimul meci al grupei pe 27 iunie, cu Serbia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!