VIDEO EXCLUSIV „Au doi saci de goluri primite!” Verdictul lui Ciprian Marica după Anderlecht - FCSB 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 13:17
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 13:18

FCSB a remizat în deplasarea cu Anderlecht din penultima rundă a grupelor UEFA Europa Conference League, scor 2-2. 

Roș-albaștrii au obținut al doilea punct al grupei în Conference League și nu mai au nicio șansă la calificare. FCSB a marcat prin Compagno și Dawa, deși a fost condusă în două rânduri de belgieni, care s-au despărțit de antrenor în urmă cu câteva zile. 

Ciprian Marica a fost invitat în platoul emisiunii speciale de pe PRO Arena, iar acolo a vorbit despre jocul roș-albaștrilor, despre care a spus că ar fi trebuit să se impună fără probleme în duelul din Belgia. Fostul atacant a evidențiat problemele cu care se confruntă Anderlecht și momentul slab în care se află echipa. 

Ciprian Marica trage un semnal de alarmă: „Are atât de multe goluri primite în campionat!” 

Totodată, fostul internațional român a ținut să evidențieze și problemele defensive de la FCSB, spunând că apărarea este punctul slab al echipei. 

„Dawa face acolo o greșeală. Per total, FCSB a întâlnit o echipă din care a mai rămas doar numele. Este acolo cu un antrenor interimar, pe locul 12 în campionat, o echipă care putea fi bătută. Era o echipă pe care trebuia să o depășească FCSB. 

Din păcate, suferă defensiv, primește goluri la fiecare meci. FCSB are atât de multe goluri primite în campionat, dar și un sac de goluri, chiar doi, în Conference. E clar că apărarea este punctul slab al celor de la FCSB. De apreciat publicul”, a declarat Ciprian Marica la PRO Arena

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!