Nicolae Dica anderlecht - fcsb FCSB Superliga

Nicolae Dică spune tot! „Care a fost cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o la FCSB?” 

Nicolae Dică (42 ani) a oferit detalii din al doilea mandat la FCSB. Antrenorul a dezvăluit care este cea mai mare greșeală pe care a comis-o la clubul roș-albastru.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 11:30
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 11:31

FCSB caută antrenor după plecarea lui Nicolae Dică (42 ani), la finalul înfrângerii cu U Cluj, 1-2. Cum conducerea nu a găsit un alt tehnician, Mihai Pintilii (38 ani) i-a pregătit pe roș-albaștrii în ultimele trei meciuri: 1-3 cu West Ham, 3-1 cu Rapid și 2-0 cu FCU Craiova. 

Nicolae Dică, detalii despre ultimul mandat la FCSB

Nicolae Dică și-a încheiat al doilea mandat la FCSB după doar 3 luni. Întrebat de Costin Ștucan care este cea mai mare greșeală comisă în această aventură, antrenorul a invocat un episod din grupele UEFA Conference League, când FCSB a jucat cu Anderlecht. 

„Poate că am fost prea dur în unele momente. De exemplu, după meciul din Belgia, cu Anderlecht (n.r. - încheiat 2-2), am ținut o ședință mai dură cu jucătorii, deși făcuserăm un joc bun acolo.

Veneam după patru meciuri câștigate, făcuserăm un joc bun cu Anderlecht și știam că urmează un meci greu, cu U Cluj. Am vrut să-i capacitez pe jucători, să nu intervină automulțumirea. M-am adresat lor la modul general, nu individual”, a declarat Nicolae Dică pentru gsp

Rezumat Anderlecht - FCSB 2-2

Nicolae Dică, acuzat de Marian Pleașcă pentru că l-a ignorat la FCSB

În primul său mandat la FCSB, Nicolae Dică l-a avut pe Marian Pleașcă (32 ani) în lot. Fundașul dreapta nu a fost deranjat că tehnicianul nu a contat pe serviciile sale, ci că nu a încercat nici măcar să vorbească cu el.

„Am mers la palat. Mi-au făcut salariu de 10.000 de euro. Nea Gigi a zis să mă aducă la nivelul celorlalți, că am demonstrat. Țin minte că îi spunea lui Argăseală: 'Vali, trece-i clauză de 5 milioane de euro că ajunge mare!' Mi-a mai revenit sufletul după ce am semnat prelungirea, dar a venit Dică.

A ales alți jucători. Nu mi-a spus nimic. Dică e genul de omul care nu prea vorbea. Vorbea doar cu doi-trei, cu mine n-a discutat niciodată față în față. Cu el am jucat fundaș stânga, dar nici atunci nu a discutat cu mine. Atunci când bagi un jucător pe alt post decât e el obișnuit ar fi normal să-l întrebi cum se simte, să discuți cu el. Cred că trebuie să fii un bun pedadog înainte de a fi antrenor. Am simțit din prima că nu o să joc cu Dică”, a declarat Marian Pleașcă pentru gsp.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!