VIDEO EXCLUSIV Ciprian Marica, destăinuiri de când Stuttgart a jucat cu Poli Timișoara: „A zis: 'Întâlnim o echipă de țigani ca Marica!'”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Octombrie 2022, 16:55
Data actualizarii: Luni 17 Octombrie 2022, 16:55

Ciprian Marica a povestit la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, cum și-a motivat Christian Gross jucătorii înainte de Stuttgart - Politehnica Timișoasra. 

Cu o experiență de 11 sezoane petrecute în campionatele din Germania, Spania, Turcia și Ucraina, Ciprian Marica (37 ani) susține că doar în România antrenorii au obiceiul de a-și lăuda obsesiv adversarii înaintea unui meci pentru a-și capacita jucătorii. Pentru a-și argumenta ideea, fostul atacant al echipei naționale a dezvăluit o întâmplare care a avut loc înainte de Stuttgart - Politehnica Timișoara, din 2009, din preliminarii UEFA Champions League. 

Ciprian Marica, amintiri de la Stuttgart - Politehnica Timișoara 

Ciprian Marica a a dezvăluit la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că Christian Gross (68 ani) le-a zis în vestiar fotbaliștilor lui Stuttgart că vor întâlni o „echipă de țigăni” și că trebuie să câștige meciul fără probleme. 

„Asta e mentalitatea românească. Nu mi s-a întâmplat, sincer, să am parte de antrenori care au mentalitatea asta. De ce îi ridică în slăvi, argumentul e cel spus, să te concentrezi, să intri 100%. Afară nu se întâmplă asta. 

Am jucat cu Stuttgart și am jucat cu Timișoara și a intrat antrenorul în vestiar: 'defilăm cu ăștia, ce, mă, jucăm cu românii ăștia'. Chiar dacă eram eu acolo și știau că mă simt..pe lângă faptul că m-a jignit pe mine și mi-a zis cum nu trebuie, nu mai contează. Dar așa era atitudinea: 'defilăm, îi mâncăm, îi rupem, nu contează'. M-au făcut țigan atunci, a zis: 'Întâlnim o echipă de țigani ca Marica'. 

Era Christian Gross antrenor. După aia a vrut să o dreagă, și-a dat seama că toată lumea s-a uitat la mine și a zis: 'Nu, nu, că mie îmi plac țiganii'”, a declarat Ciprian Marica, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!