VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, taxat de Ciprian Marica: „S-a dus la mica ciupeală. Spera să-i păcălească la o fază fixă!”

CFR Cluj a fost învinsă clar de echipa turcă Sivasspor, cu scorul de 3-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Yeni 4 Eylul din Sivas, în Grupa G a Europa Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 00:30
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 00:48

Ciprian Marica este de părer că principalul vinovat pentru înfrângerea dură suferită de campioana României este Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, care a abordat prea precaut partida.

Fostul internațional este de părere că Petrescu ar fi trebuit să facă schimbări ofensive la pauză pentru a forța egalarea.

Marica: „CFR s-a dus la mica ciupeală!”

„Un peste alta, așa cum spuneam mai devreme, CFR Cluj s-a dus la mica ciupeală acolo. Toată lumea se aștepta ca CFR, fiind condusă la pauză să facă Dan Petrescu o schimbare, să împingă echipa mai sus, dar el alege să schimbe un fundaș cu un fundaș.

Intră Burcă, nici el prea inspirat... Camora, cu ceva probleme înaintea jocului, este titularizat de Dan Petrescu și nici el nu face un joc strălucit.

Am vrut să obținem un egal, cred că la egal am jucat și la ce s-o întâmpla acolo. CFR a câștigat cu 25% posesie la Praga. A mers pe aceeași idee Dan Petrescu. A sperat că-i va păcăli pe turci lao fază fixă”, a spus Ciprian Marica la PRO ARENA.

Sivasspor ocupă primul loc, cu 10 puncte, fiind calificată în turul următor, CFR are 7 puncte, Slavia, 7 puncte, iar Ballkani, 4 puncte. În ultima etapă, pe 3 noiembrie, vor avea loc partidele Slavia - Sivasspor şi CFR - Ballkani.

Echipa din Gruia are nevoie de o victorie pentru se califica în faza următoare a competiţiei, dar i-ar fi suficient şi un egal, dacă Slavia nu va câştiga cu Sivasspor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies