EXCLUSIV Un singur jucător l-a impresionat pe Gigi Becali la meciul FCSB - Dunjaska Streda 1-0

FCSB - DAC Dunjaska Streda 1-0 | Un singur jucător a reușit să-l impresioneze pe Gigi Becali după meciul cu Dunjaska Streda, care a asigurat calificarea în play-off-ul Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 22:47
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 22:55

Bogdan Rusu, atacantul adus de la CS Mioveni, i-a lăsat o impresie bună patronului de la FCSB, care așteaptă mai mult de la celelalte ”perle” din echipă.

Gigi Becali: ”Rusu m-a impresionat, de la Tavi Popescu aștept mai mult”

„Am marcat goluri, ne era de ajuns, am jucat foarte bine, nu am riscat nimic, doar în prima repriză au avut bara aia, în rest nimic. Rusu m-a impresionat, de la Tavi Popescu aștept mai mult, Rusu m-a impresionat și atât. Și Dawa, care „pe aici nu se trece”. Asta e o echipă slabă, nu trebuie să ne luăm după asta”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție ÎN DIRECT la PRO ARENA.

  • În turul următor, FCSB se va întâlni cu norvegienii de la Viking. 

Pe lângă cei 550.000 de euro asigurați pentru calificarea în turul trei, FCSB o să primească din partea UEFA încă 750.000 de euro pentru calificarea în play-off. Dacă va ajunge în grupe, vicecampioana va primi încă trei milioane de euro, astfel că suma la care ar putea ajunge la 4,3 milioane de euro!

La această sumă s-ar mai putea adăuga și banii de la UEFA pentru rezultate. O victorie în grupe este remunerată cu 500.000 de euro, iar un rezultat de egalitate cu 166.000 de euro. În plus, primul loc la finalul grupei este recompensat cu 650.000 de euro, iar locul doi cu 325.000 de euro.

VIDEO - Rezumatul meciului FCSB - DAC Dunjaska Streda 1-0


ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies