VIDEO EXCLUSIV FCSB - DAC Dunajska | Mihaela Buzărnescu, suporter de lux pe Arena Națională. A discutat câteva minute cu tatăl lui Marco Dulca

FCSB s-a calificat în play-off-ul din Conference League, după ce s-a impus cu 2-0 la general în fața celor de la Dunajska Streda.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 22:06
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 22:19

După victoria cu 1-0 din deplasare, FCSB s-a impus cu același scor și pe teren propriu, singurul gol al partidei fiind marcat de Andrei Cordea.

La meciul de pe Arena Națională au fost 40.457 spectatori, printre aceștia numărându-se și Mihaela Buzărnescu, fosta parteneră a lui Marco Dulca.

La pauză, jucătoarea de tenis a discutat cu Valeriu Argăseală și Cristian Dulca, dovadă că tensiunile din trecut au fost date uitării. 

Recent transferați la FCSB, Marco Dulca, Eduard Radaslavescu și Radu Boboc nu au fost pe foaia de joc a meciului cu Dunajska, însă și-au susținut echipa din tribune.

Declarațiile Mihaelei Buzărnescu despre relația cu Marco Dulca 

La trei luni de la despărțire, Mihaela Buzărnescu a vorbit despre separarea de fotbalistul de la Chindia, având un mesaj schimbat în legătură cu desfășurarea evenimentelor. Mai mult decât atât, tenismena și-a exprimat regretul pentru modul în care relația cu Dulca s-a încheiat. 

„Au fost alte lucruri la mijloc, amândoi suntem sportivi așa că ne înțelegeam foarte bine sacrificiile pe care trebuia să le facem. Îmi pare rău că s-a terminat așa și mă bucur că echipa lui a reușit să rămân în Liga 1.

Am mai urmărit și eu meciurile echipei, e normal, fiind implicată multe luni în relația asta să urmăresc. Au fost zilele fiecăruia de naștere, dar cam astea au fost conversațiile.

Sunt lucruri personale care ne privesc pe noi doi și care mai bine să rămână între noi. Suntem sportivi și sper ca ambii să avem succes în continuare. În rest, cine știe, poate ne vom mai întâlni vreodată!

Sunt persoana care-și dorește o familie. Unele tenismene nu-și doresc, altele fac și copii. Dar, în ce mă privește, toate la timpul lor. Dacă ar fi fost să fie nu aș fi zis niciodată nu. Deocamdată, mă axez pe sport”, a declarat Mihaela Buzărnescu conform Click. 

Modifică setările cookies