FOTO ȘI VIDEO Imaginile durerii. David Miculescu, pierdere mare pentru FCSB. Arădeanul a ieșit cu greu de pe teren

FCSB - Dunjaska Streda, din manșa a doua a turului III preliminar din Conference League, a fost LIVE pe Pro TV și VOYO. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 21:48
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 21:59

David Miculescu a jucat în meciul de pe Arena Națională în rolul de extremă stânga și a făcut o prima repriză consistentă.

A impulsiont atactul non-stop și a pasat excelent, de mai multe ori, spre Bogdan Rusu. 

David Miculescu, imaginile durerii

În prima repriză arădeanul a fost călcat pe piciorul stâng, iar durerea s-a accentuat în repriza a doua. La scorul de 1-0 pentru echipa lui Nicolae Dică, Miculescu alerga pe teren, la o fază simplă, în minutul 49, însă s-a oprit brusc și s-a așezat pe gazon. 

A făcut gesturi largi spre echipa medicală și, după ce a fost consultat de medicul FCSB-ului, a părăsit terenul. În imaginile surprinse de Pro TV s-a observat că arădeanul avea jambiera plină de sânge în zona degetului mare de la piciorul stâng. 

În drumul spre banca de rezerve, fotbalistul transferat de la UTA a pășit ușor cu piciorul stâng și a fost susținut de maseurul roș-albaștrilor. Talentatul internațional de tineret cu clauză de reziliere de 50 milioane de euro a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă. 

În locul lui Miculescu, în extremă stânga, a fost repartizat Tavi Popescu. Preferatul lui Gigi Becali jucase în primul act în spatele vârfului. Meciul a fost transmis în direct de Pro TV și VOYO. 

În tur, FCSB s-a impus în Slovacia, scor 1-0. 

Modifică setările cookies