Nicolae Dica FCSB Silkeborg Conference League

VIDEO Silkeborg, fără secrete în fața lui Dică! Antrenorul FCSB-ului știe de unde poate veni principalul pericol joi seară

FCSB o va întâlni pe Silkeborg, joi, de la ora 19:45, în Grupa B a Conference League. Meciul se va disputa pe Silkeborg Arena și va putea fi urmărit în direct pe PRO ARENA și pe VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 21:38
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 22:24

Nicolae Dică a dezvăluit la conferința de presă dinaintea meciului cu Silkeborg că și-a analizat foarte bine adversara și că se așteptă ca aceasta să practice un joc ofensiv.

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, i-am analizat foarte bine pe cei de la Silkeborg, sunt o echipă care practică un fotbal ofensiv, căreia îi place să aibă posesia mingii, care joacă bine şi pe contraatac, o echipă cu talie. Defensiv este agresivă, bine organizată în sistemul pe care îl practică, 4-3-3. Eu spun că ne aşteptăm la un adversar foarte greu, care a reuşit să marcheze două goluri lui West Ham, care a reuşit cu Anderlecht 80 de minute să îi pună mari probleme, dar trebuie să fim pregătiţi pentru acest joc”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă dinaintea meciului Silkeborg - FCSB.

Meciul se va disputa cu casa închisă

Organizatorii au anunțat că stadionul va fi plin până la refuz la ora meciului, însă Nicolae Dică nu se teme de atmofera pe care danezii ar putea să o creeze, ba mai mult, este de părere că acest lucru ar trebui să fie un imbold pentru jucători pentru a oferi spectacol pe teren.

„Am înţeles că stadionul lor este plin la fiecare meci. Noi suntem învăţaţi să jucăm cu 30-40.000 de suporteri în tribună. Nu cred că va fi o problemă pentru noi, din contră, cred că va fi ar trebui să fie un avantaj pentru fotbalişti, pentru că atunci când joci pe un stadion plin trebuie să joci cu încredere”, a mai spus Nicolae Dică.

Modifică setările cookies