Probleme pentru CFR înaintea meciului cu Randers: "Să vedem dacă trec peste antrenament"

Dan Petrescu CFR Cluj Randers Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 20:16
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 20:26

CFR Cluj joacă în deplasare cu Randers, în grupele Conference League. Meciul e joi, de la 22:00, pe PRO X și VOYO.

Cu un singur punct obținut în primele patru partide, CFR Cluj își joacă ultima șansa pentru a putea spera la o posibilă calificare în primăvara europeană.

Înaintea partidei din Danemarca, Dan Petrescu a vorbit despre șansele pe care le are echipa sa, dar și despre starea jucătorilor.

"Jucăm împotriva unei echipe foarte puternice, care în momentul de față este pe locul trei în Danemarca, la patru puncte de primul loc. Asta înseamnă că este o echipă solidă, echilibrată, care nu joacă la egal. Nu îi ajută. 

Nu e ușor să câștigi la Randers, nu a făcut-o mai nimeni în ultimul timp. În apărare au jucători înalți și puternici, în atac au jucători rapizi. Noi suntem într-o perioadă mai bună decât eram înainte, sunt mici probleme de lot. Sunt doi trei jucători importanți de atac cu probleme, să vedem dacă trec peste antrenament. Petrila ar fi fost important să fie aici. 

Eu am luat din mers unele lucruri, știam toate problemele dacă eram de la început. Am avut ghinion, e părerea mea sinceră. Meritam și noi patru egaluri. Mâine e un meci de a fi sau a nu fi.", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea partidei cu Randers.

Meciul Randers - CFR Cluj e joi, de la ora 22:00, pe PRO X și VOYO

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!