VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, realist despre șansele FCSB-ului la titlu. Ce părere are despre cursa de urmărire a CFR-ului

FCSB s-a impus cu 3-1 în meciul cu FC Botoșani, însă este la mare distanță de liderul campionatului, CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 15:05
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 15:56

După 16 etape disputate în Liga 1, CFR Cluj este lider autoritar, cu 42 de puncte, urmată de FCSB, cu 34 de puncte.

Gigi Becali este de părere că formația din Cluj are șanse mici să piardă campionatul, explicând că diferența de puncte este greu de acoperit, chiar și după înjumătățirea punctelor.

"Poate fi oprită, dar foarte greu. De aia spuneam eu de meciurile lui Todoran, acum jucăm cu Craiova, meciurile ușoare vin la final, acum sunt pentru noi meciuri grele și pentru ei ușoare. Au cu Clinceni, după aia cu Târgoviște, o echipă arțăgoasă. Nu mai ai, Craiova să spere la titlu? Cu noi se bate, au șase puncte, fac jumătate, trei, dar au 14 puncte față de CFR, șapte puncte nu mai ai cum să recuperezi. 

Patru puncte e mult oricum, sperăm să mai recuperăm, dacă rămânem așa, sperăm că mai avem o mică șansă. Dacă nu recuperăm, adio titlu. 

Câștigă toate meciurile, fac ce fac și câștigă. Te presează, ei nu fac joc spectaculos, dar joacă fotbal cu care își năucește adversarul. Noi jucăm mai spectacol, dar ei joacă pe forță.", a declarat Gigi Becali la PRO X

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!