Nordsjaelland, mesaj pentru fanii FCSB. Ce la va fi interzis românilor în Danemarca

Nordsjaelland Danemarca FCSB Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 August 2023, 11:15
Data actualizarii: Miercuri 16 August 2023, 11:17
Nordsjaelland - FCSB, manșa retur din preliminariile Conference League, se va disputa joi, de la ora 20:00, pe Right to Dream Park.

FCSB nu a reușit să expedieze niciun șut pe poartă în partida tur din Ghencea, încheiată la egalitate, scor 0-0, deși Nordsjaelland a jucat mai bine de jumătate de oră cu un om în minus. Vicecampioana României se teme și de gazonul sintetic din Danemarca, unul care le-ar putea pune probleme elevilor lui Elias Charalambous.

Nordsjaelland, mesaj pentru fanii FCSB care fac deplasarea în Danemarca

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord de la FCSB, a anunțat că se așteaptă la o prezență de aproximativ 1.000 de fani ai vicecampioanei în Danemarca. Cu o zi înainte de meci, Nordjaelland le-a transmis fanilor români care vor face deplasarea că vor putea purta însemnele clubului exclusiv în zona destinată suporterilor oaspeților.

"Dragi fani FCSB, vă așteptăm pe Right to Dream Park, joi. Avem câteva informații pentru cei care vor călători în Danemarca pentru a-și susține echipa.

Sectorul oaspeților va fi deschis de la ora 17:00 (n.r - ora locală). Însemnele clubului pot fi purtate doar în sectorul destinat oaspeților. Dacă aveți bilet într-o altă zonă a stadionului, vă putem muta alături de ceilalți fani FCSB.

Ne vedem mâine pentru un meci grozav!", a transmis Nordsjaelland.

  • 10.300 de locuri are Right to Dream Park, arenă pe care se va disputa Nordsjaelland - FCSB

Gheorghe Mustață: "Primim 1.000 și ceva de bilete pentru meciul cu Nordsjaelland"

Pentru partida din Danemarca, Gheorghe Mustață anunță că galeria FCSB va primi peste 1.000 de bilete. Liderul Peluzei Nord de la FCSB este încrezător că tichetele vor fi achiziționate de fanii români, cei mai mulți din Diaspora.

"Cred că primim vreo 1.000 și ceva de bilete în Danemarca. Important este că suntem prezenți acolo. Nu mai contează câte primim.

Noi mergem organizați, ne-am procurat bilete de avion și vom fi alături de echipă. Din țară vom pleca în jur de 30 de persoane. Dacă ar veni 1.000, ar fi extraordinar de bine", a spus Gheorghe Mustață, la Templul Sportului.

VIDEO FCSB a plecat marți seară în Danemarca pentru returul cu Nordsjaelland

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!