”Nivelul lui Tottenham nu e foarte ridicat”. Antonio Conte, după umilința istorică a londonezilor

Antonio Conte nk mura - tottenham Tottenham Conference League Antonio Conte
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 09:26
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 09:33

Tottenham a suferit o umilință istorică în Conference League. Londonezii au pierdut pe terenul slovenilor de l NK Mura, scor 2-1.

Antonio Conte, antrenorul care a fost adus la Spurs în urmă cu mai puțin de o lună, a tras concluziile după această partidă. Italianul crede că e mult de muncă pentru ca echipa să fie, din nou, competitivă și face apel la răbdare.

„După trei săptămâni, am început să înțeleg situația. Nu e simplă. În acest moment, nivelul lui Tottenham nu e foarte ridicat. Sunt aici ca să lucrez și să redresez situația.

Antonio Conte: ”Singura magie pe care pot să o fac e să lucrez”

După trei săptămâni și jumătate, sunt fericit să stau aici dar, în același timp, trebuie să fiu sincer și să spun că trebuie să lucrăm mult ca să creștem valoarea echipei. Suntem Tottenham, și Tottenham, în acest moment, este într-un decalaj important. 

Dacă cineva crede că, dacă ajung aici și am câștigat în trecut, înseamnă că sunt un magician... dar singura magie pe care pot să o fac e să lucrez. Trebuie să înțelegem că avem nevoie de timp”, a spus Conte, pentru The Guardian.

Tottenham, cu un lot care valorează, potrivit Transfermarkt, 697 de milioane de euro, a pierdut pe terenul unei echipe evaluate la doar 7,53 milioane de euro, adică aproape cât cel al Chindiei Târgoviște, care are un lot cotat la 7,69 milioane de euro.

Tottenham este obligată să câștige în ultima etapă din Grupă, cu Rennes, care este, oricum, calificată de pe primul loc, dar mai are nevoie și de un rezultat pozitiv al celor de la Mura cu Vitesse, pentru a prinde locul doi.

Clasamentul Grupei G:

1. Rennes - 11p

2. Vitesse - 7p

3. Tottenham - 7p

4. Mura - 3p

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!