Mirel Radoi Conference League Universitatea Craiova Zorya Conference League

Mirel Rădoi, gata de un meci mare la debutul pentru Universitatea Craiova: "Mâine se vor schimba lucrurile"

Mirel Rădoi va debuta pe banca Universității Craiova la meciul cu Zorya, de pe teren propriu, în manșa secundă a turului 3 preliminar din Conference League, joi, de la ora 20:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 19:43
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 19:43

După 0-1 în tur, meci în care Universitatea Craiova a fost dominată clar, oltenii caută revanșa și calificarea în play-off-ul Conference League, unde adversară ar urma să fie, cel mai probabil, formația israeliană Hapoel Beer Sheva.

Mirel Rădoi, optimist înainte de Universitatea Craiova - Zorya

Față de meciul tur, Universitatea Craiova va avea un nou antrenor. Mirel Rădoi a fost prezentat ieri, iar astăzi a prefațat meciul cu Zorya, oferind primele impresii după ce ce a luat contact cu jucătorii săi.

"Chiar dacă am avut un singur antrenament, i-am simțit foarte motivați pe băieți. Probabil și schimbarea de antrenor i-a făcut să-și dorească să demonstreze. Cred că ne va aștepta un meci dificil. Statistica, jocul și rezultatul nu au fost pe placul nostru, dar cred că mâine seară se vor schimba lucrurile. Fiind o singură zi, foarte multe lucruri nu se vor schimba, nu putem să îmbunătățim mari lucruri.

În mod normal, plecăm cu șansa a doua, dar egalăm balanța pentru că jucăm acasă, echipa vine după un meci câștigat și vrem să arătăm că a fost o întâmplare. De partea cealaltă, dacă facem o comparație între cele două echipe, ei au media de vârstă mai scăzută și nu au jucat la mijlocul săptămânii. Cred că au un avantaj din punctul ăsta de vedere. 

Cel mai important meci e cel de mâine seară. Suporterii trebuie să fie alături de noi. Vor fi și mâine momente dificile, vor face presiune, sunt convins. Dar nimeni nu are o baghetă magică și să transforme radical echipa, însă pe jucători i-am simțit bine, iar asta cred că se datorează victoriei din ultimul meci. Mă știți, cred că vom reuși să ne poziționăm puțin mai sus pe teren cu liniile", a spus Mirel Rădoi.

Modifică setările cookies