GALERIE FOTO Zorya Lugansk - Universitatea Craiova 1-0. Oltenii pierd prima manșă cu Zorya după o evoluție slabă. David Lazar, cel mai bun om al echipei lui Laszlo Balint

Universitatea Craiova a fost învinsă, joi seară, la Lublin, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa ucraineană Zoria Luhansk, în prima manşă a turului trei preliminar al Conference League.  Golul a fost marcat de Nahnoinîi, în minutul 56.

Live text: Zorya Lugansk - Universitatea Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 22:30
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 22:30
Zorya Lugansk
sport live match gol! Nagnoynyi '55
1-0
Universitatea Craiova
04-08-2022 22:28

Oltenii au mers să salute galeria.

Rivaldinho s-a pozat cu copiii de mingi de pe stadionul din Lublin, rezervele neutilizate au rămas pe gazon să ma efectueze un antrenament lejer. 

Final

Final de meci! Craiova pierde, la Lublin, 0-1 cu Zorya, la finele unui meci în care elevii lui Laszlo Balint au făcut un meci palid. Cel mai bun jucător al oltenilor a fost portarul David Lazar. Calificarea se joacă joi, pe "Ion Oblemenco". 

MIN '84
Ratare

Nicușor Bancu șutează devastator, dar portarul echipei din Ucraina intervine și trimite mingea în corner. În urma loviturii de colț, Raul Silva ia prim-planul, lovește mingea cu capul, dar balonul se scurge pe lângă poartă.

04-08-2022 22:03

Dublă schimbare la Universitatea!

Dublă schimbare la olteni. Markovic și Rivaldinho intră pe teren în locul lui Koljic și Hanca. 

MIN '55
Gol

Nagnoynyi deschide scorul cu o lovitură de cap bine plasată, după un corner executat de pe partea dreaptă. David Lazar se recunoaște învins după ce intervenise de două ori, senzațional, la două șuturi periculoase ale gazdelor. 

1-0
Inceput

A început repriza a doua! Roguljic a fost înlocuit cu Baiaram.

Pauza

PAUZĂ în Zorya - Universitatea Craiova 0-0. Gazdele au fost mult mai incisive și au alternat șuturile de la distanță cu pătrunderile în mare viteză. Craiova pare că așteaptă să dea lovitura pe contraatac, însă Zorya n-a lăsat spații în apărare. Poate Laszlo Balint va efectua modificări la pauză pentru a impulsiona atacul oltenilor. 

MIN '37
Ratare

Buletsa face harcea-parcea defensiva Universității Craiova, pătrunde în centru și șutează din întoarcere, în cros. Lazar se arcuiește formidabil și respinge balonul, păstrând poarta intactă. 

* La Lublin sunt 24 de grade Celsius la ora disputării partidei. 

MIN '22
Ratare

Nazarnya șutează înșelător de la 18 metri, însă mingea se scurge puțin pe lângă poarta lui David Lazar. Oltenii mizează mai ales pe incursiunile lui Andrei Ivan. 

MIN '18
Ratare

Raul Silva trimite cu capul pe lângă poarta gazdelor după o centrare perfectă a lui Sergiu Hanca. Oltenii mizează pe contraatac. 

04-08-2022 20:39

Ocazie ZORYA!

Gazdele pun presiune și oltenii sunt masați în propriul careu. Imerenko șutează violent din marginea careului, dar pe traiectoria balonului se află Paul Papp, care respinge. Elevii lui Balint încearcă să mențină posesia. 

MIN 'Min.1
Inceput

A început partida! Echipa lui Laszlo Balint e susținută de un grup de 30 de fani, în timp ce gazdele au o galerie formată din 15 suporteri.

04-08-2022 20:16

Zorya - Universitatea Craiova 0-0

Aproximativ 300 de spectatori sunt prezenți la meci. 

04-08-2022 19:26

Zorya - Universitatea Craiova 0-0

Zorya Luhansk: Matsapura - Dancenko, Imerekov, Batagov, Vantuh - Nazarina, Ciurko - Christian, Buleța, Kabaev - Bezborodko
Rezerve: Saputin, Luniov, Hlan, Nagnoini, Alibekov, Mihailenko, Smian, Snurnițin, Alefirenko 
 
Antrenor: Patrick van Leeuwen
 
 
Universitatea Craiova: Lazar - Căpățînă, Papp, Silva, Bancu - Al. Crețu, Mateiu - Hanca, Roguljic, Ivan - Koljic 
Rezerve: Rusu, Popescu - Vătăjelu, Screciu, Cîmpanu, Baiaram, Rivaldinho, Șt. Vlădoiu. Markovic, Martic, Sala, Danciu 
 
Antrenor: Laszlo Balint

04-08-2022 11:47

Zorya - Craiova | Cum arată oltenii până acum

În campionat, craiovenii se află mai aproape de zona fierbintă. Universitatea a căzut pe 12 în urma înfrângerii cu Rapid și a obținut doar 2 puncte în 3 partide.
 
În Conference League, trupa lui Laszlo Balint a trecut în turul al doilea preliminar de Vllaznia. La albanezi, craiovenii au remizat cu 1-1, iar în retur, Universitatea a reușit să o "spulbere" cu 3-0.
04-08-2022 11:46

Zorya - Craiova | Ce a spus Balint înainte de meci

"Este un examen important pentru noi, pentru club. E un meci dificil împotriva unui adversar bun, chiar dacă e o echipă care a trecut prin nişte modificări destul de mari la nivelul lotului şi al băncii tehnice şi nici nu a jucat de multă vreme. Nu trebuie să cădem în această capcană că vom avea un meci uşor şi că aceste transformări prin care a trecut Zaria şi perioada de inactivitate reprezintă vulnerabilităţi.”, a declarat Laszlo Balint.
Modifică setările cookies