Mesajul lui Adrian Păun pentru cei de la CFR Cluj, înaintea returului cu Lazio: "Se va decide la loviturile de departajare"

Adrian Paun CFR Cluj Conference League Lazio Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 09:24
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 09:33

CFR Cluj - Lazio este astăzi, de la ora 19:45, pe PRO ARENA și VOYO.

În tur, italienii s-au impus cu 1-0, grație reușitei semnate de Ciro Immobile în prima repriză. CFR Cluj păstrează șanse de calificare și are nevoie de un rezultat pozitiv în Gruia.

Mesajul lui Adrian Păun pentru foștii colegi, de la CFR Cluj
 

Transferat în Israel, la Hapoel Beer Sheva, Adrian Păun nu i-a uitat pe foștii colegi de la CFR Cluj și, înaintea returului cu Lazio, a transmis un mesaj pentru formația antrenată de Dan Petrescu.

"Pentru multă lume ar însemna o surpriză, nu însă și pentru mine. Știu cum se lucrează la CFR, știu cum pregătește Petrescu meciurile, știu determinarea din grup și valoarea băieților. Au mai existat momente în care Clujul părea la pământ, iar echipa s-a trezit la momentul oportun și a dat peste nas celor care-i cântau sfârșitul. Un gol diferență nu e un capăt de țară, chiar dacă adversarul se numește Lazio.

Vom vedea probabil un CFR cu o defensivă extrem de organizată și atentă, focusată apoi pe fazele de gol. E chiar un meci care se pretează la o victorie dintr-o fază fixă, specialitatea casei la Cluj. Voi fi în fața televizorului, parcă văd deja partida cu ochii minții și, deși fizicul meu e la Beer Sheva, sufletul meu se va afla joi seara pe gazonul de la Cluj.

Meciul se va încheia 1-0 după 90 de minute și se va decide la loviturile de departajare, unde se va califica CFR. Petrescu prea a avut ghinon până acum la acest capitol. Iar golul decisiv la 11 metri îl va marca Deac!", a declarat fotbalistul, potrivit Prosport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!