"Lovitură pentru Becali!". Ce scriu bulgarii înaintea duelului FCSB - CSKA 1948 Sofia

FCSB arnold garita Billel Omrani Conference League CSKA 1948 Sofia Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 16:12
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 16:12

FCSB va înfrunta formația bulgară CSKA 1948 Sofia în turul 2 preliminar din Conference League.

Cu câteva săptămâni înaintea dublei din Conference League a apărut informația potrivit căreia CSKA 1948 Sofia s-ar afla în negocieri atât cu Billel Omrani, atacantul care s-a despărțit de FCSB în această vară, cât și cu Arnold Garita, vârful lui FC Argeș dorit de vicecampioana României în această vară.

Ce scriu bulgarii înaintea duelului FCSB - CSKA 1948 Sofia

Publicația bulgară Sportal a preluat informațiile apărute în România și consideră că un eventual transfer al lui Garita la CSKA 1948 ar reprezenta o lovitură pentru Gigi Becali, care a insistat pentru transferul camerunezului în această vară.

"Un posibil transfer al lui Arnold Garita la CSKA 1948 ar fi o lovitură pentru Gigi Becali. Șeful de la FCSB și-a trimis un om de încredere la Paris pentru a negocia cu atacantul, dar pretențile financiare ale camerunezului au fost considerate exagerate de Becali", au scris bulgarii.

  • Dubla dintre CSKA 1948 Sofia și FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, a fost programată de UEFA pe 26 iulie (manșa tur, în Bulgaria) și 3 august (returul, în România).

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, și-a manifestat în mai multe rânduri interesul pentru transferul lui Arnold Garita. Totuși, omul de afaceri din fruntea vicecampioanei a anunțat recent că a renunțat la această variantă, sătul să aștepte.

"M-a interesat Garita până zilele trecute, dar nu mai am ce face cu el. Până acum două zile mi-a păsat de el. Acum nu pot să stau să mă rog de Garita", a declarat Gigi Becali, săptămâna trecută.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!