VIDEO EXCLUSIV Jucătorul în care Dan Petrescu își pune speranțele cu Slavia Praga: „Va trebui să facă meciul vieții!” 

Dan Petrescu a impresionat la conferința de presă, înaintea meciului Slavia Praga - CFR Cluj, de joi, 6 octombrie, de la 22:00, în direct pe PRO Arena și VOYO, cu detaliile despre adversar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 20:44
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 20:44

În primele două meciuri din UEFA Conference League, CFR Cluj a obținut doar un punct, după 1-1 cu Balkani și 0-1 cu Sivasspor. Iar joi, 6 octombrie, de la 22:00, în direct pe PRO Arena și VOYO, campioana României va juca pe terenul Slaviei Praga, în runda a treia a competiției. 

CFR Cluj încearcă să blocheze ofensiva Slaviei Praga 

Dan Petrecu (54 ani) îi cotează pe cehi cu prima șansă de a se impune și își pune speranțele în Simone Scuffet (26 ani) și în paradele sale.  

„Va trebui să facă meciul vieții (n.r. Simone Scuffet). Statistica la meciurile lor de acasă e de 25 de șuturi, dintre care jumătate sune pe poartă. Cu Balkani au avut 29, dar acum sperăm să nu aibă atâtea șuturi și ocazii. Dar avem nevoie ca Simone Scufet să facă un meci fantastic mâine. Toți jucătorii trebuie să se mobilizeze, să dea ce au mai bun. Nu avem ce pierde, ei sunt favoriți, să jucăm mai descătușați”, a delcarat Dan Petrescu în exclusivitate pentru știrile PRO TV și www.sport.ro

Dan Petrescu cunoaște și cel mai mic detaliu despre Slavia Praga 

De asemenea, antrenorul campioanei României a uimit la conferința de presă cu precizia în care a enunțat statistica Slaviei Praga din ultimele meciuri de pe teren propriu. 

„Slavia Praga are o echipă foarte bună, cea mai bună din grupă. În ultimii trei ani a ajuns în grupele Champions League, sferturi Europa League și sferturi Conference League. În 9 meciuri oficiale de casă au marcat 40 de goluri și au primit 3. 9 meciuri, 9 victorii”, a declarat antrenorul CFR-ului. 

Modifică setările cookies