EXCLUSIV Greșeala făcută de Nicolae Dică în cazul lui Octavian Popescu: „Deja e mult mai mult să faci asta!” 

FCSB a fost umilită de Silkeborg în duelul din Danemarca, scor 5-0, din runda a treia a grupelor UEFA Europa Conference League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 11:22
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 12:42

Vicecampioana României nu a avut niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg, care a marcat la fiecare ocazie avută. Pentru meciul din Danemarca, Nicolae Dică a lăsat acasă șapte dintre titulari, mizând pe fotbaliștii tineri, în special pe cei transferați în această perioadă de mercato, care nu au primit atât de multe minute. 

FCSB a fost condusă de Octavian Popescu (19 ani), din postura de căpitan al echipei, în absența lui Florinel Coman, cel care a primit banderola după plecarea lui Florin Tănase. Tânărul fotbalist își continuă forma slabă din acest sezon, iar în meciul cu Silkeborg a avut o nouă prestație ștearsă. 

Mai mult, Popescu a fost cel care a pierdut mingea la primul gol marcat de gazde, iar la finalul meciului Nicolae Dică a vorbit despre perioada prin care trece „perla” FCSB-ului. 

Costel Gâlcă a dat verdictul în cazul lui Octavian Popescu 

Costel Gâlcă (50 ani) este ultimul antrenor care a reușit să câștige titlul alături de FCSB și a vorbit la „Ora exactă în sport” despre meciul făcut de roș-albaștri în Danemarca, unde a antrenat și el. Întrebat despre forma slabă a lui Octavian Popescu, antrenorul român a spus că deși nu îl cunoaște pe tânărul fotbalist, consideră că decizia de a-i oferi banderola de căpitan nu este cea mai bună, în contextul în care jucătorul nu are calități de lider. 

„Nu îl cunosc foarte bine, trebuie să îl cunosc personal și cum este el, dar cred că s-a pus prea multă presiune. Să îl faci căpitan deja este mult mai mult. E un jucător tânăr care cred că are o scădere de formă, dar poate fi ajutat să își revină la forma pe care a avut-o înainte. Nu este un lider, chiar dacă sunt unii pe care la 18 ani poți să îi pui căpitani și cresc de la meci la meci, dar nu cred că deocamdată este un lider prin ceea ce este el și ca persoană și ca fotbalist”, a declarat Costel Gâlcă la PRO Arena

  • 4 milioane de euro este cota lui Octavian Popescu conform Transfermarkt. 
  • 18 meciuri a jucat în acest sezon tânărul fotbalist, având doar două assist-uri. 

VIDEO - Rezumatul meciului Silkeborg - FCSB 5-0 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies