VIDEO „Asta trebuie să facă el!” Nicolae Dică a comentat forma slabă a lui Octavian Popescu 

FCSB a fost umilită de Silkeborg în deplasarea din Danemarca, scor 5-0, în runda a treia a grupelor UEFA Europa Conference League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 08:07
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 08:13

Roș-albaștrii au pierdut rușinos meciul tur cu Silkeborg, încasând cinci goluri, fără să aibă vreun șut pe poartă în cele 90 de minute de joc. Vicecampioana României ocupă ultimul loc al grupei, cu un singur punct obținut din remiza cu Anderlecht de pe teren propriu, scor 0-0. 

Pentru meciul din Danemarca, Nicolae Dică a decis să lase acasă șapte dintre titulari pentru a-i odihni, astfel încât să fie la capacitate maximă în campionat, acolo unde FCSB se luptă să prindă un loc de play-off. Roș-albaștrii se află pe locul 13 din 16 în clasamentul Superligii, având 11 puncte obținute în 10 meciuri jucate și două restanțe pe care urmează să le dispute. 

Nicolae Dică a vorbit despre Octavian Popescu 

Deși a lăsat mulți jucători acasă, Nicolae Dică a ales să trimită în teren o echipă alcătuită în mare parte din rezerve. FCSB a fost condusă de căpitanul Octavian Popescu, însă tânărul jucător a dezamăgit din nou cu prestațiile sale. Nicolae Dică a vorbit la conferința de presă despre tânărul fotbalist al roș-albaștrilor și forma slabă pe care o traversează. 

„Am încercat să îi dau încredere, l-am pus și al doilea căpitan, trebuie să aibă mai multă încredere în el, să reușească să facă diferența în ultimii 25 de metri, să ia acțiuni unu contra unu, să paseze decisiv, să dea goluri, asta trebuie să facă el. Când va marca un gol, probabil se va descătușa și va reuși să aibă evoluții foarte bune”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă. 

După această partidă, FCSB a rămas pe ultimul loc în grupe, cu un singur punct, cel mai slab atac (un gol marcat), dar și cea mai slabă apărare (opt goluri primite).

Clasamentul Grupei B: 

1. West Ham - 9 puncte

2. Anderlecht - 4 puncte

3. Silkeborg - 3 puncte

4. FCSB - 1 punct

Echipele de start:

Silkeborg: Larsen - Sonne, Salquist, Felix, Engel - Thordarson, Brink, Klynge - Jorgensen, Helenius, Kusk
Rezerve: Hedvall, Andersen, Ostrom, Tengstedt, Kaalund, Dahl, Gojani, Adamsen, Oggesen, Klitten, Calisir, Busch

FCSB: Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruț, Pantea - Dulca, Oaidă - Miculescu, Dumiter, Octavian Popescu - Rusu
Rezerve: Vlad - Crețu, Stoica, Bouhenna, Musi, Șerban, Radaslavescu

VIDEO - Rezumatul meciului Silkeborg - FCSB

Modifică setările cookies