CFR Cluj cfr cluj - sahtior soligorsk Conference League Conference League

Câți bani va primi CFR Cluj pentru calificarea în turul trei preliminar al Conference League

CFR Cluj a trecut de campioana Andorrei, Inter Club d'Escaldes, în turul doi preliminar al Conference League, astfel că și-a asigurat prezența în actul următor al competiției.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 21:43
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 21:43

Ardelenii trebuie să treacă de următoarele două tururi preliminare dacă vor să ajungă în grupele Conference League, performanță care este remunerată cu o sumă totală de 4,3 milioane de euro.

Câți bani va primi CFR Cluj pentru calificarea în turul trei preliminar din Conference League

Pentru calificarea în turul trei, unde CFR Cluj o va întâlni pe Șahtior Soligorsk, campioana va primi din partea UEFA suma de 550.000 de euro.

Participarea în play-off este remunerată cu 750.000 de euro, iar calificarea în grupe cu trei milioane de euro. Doar până în grupe, campioana României ar putea primi 4,3 milioane de euro!

La această sumă s-ar mai putea adăuga și banii de la UEFA pentru rezultate. O victorie în grupe este remunerată cu 500.000 de euro, iar un rezultat de egalitate cu 166.000 de euro. În plus, primul loc la finalul grupei este recompensat cu 650.000 de euro, iar locul doi cu 325.000 de euro.

Inter Club d'Escaldes - CFR Cluj 1-1 | Calificare amară pentru campioana României!

CFR Cluj a avut emoții în Andorra, unde a fost condusă de Inter Club d'Escaldes. După o gafă uriașă a lui Bălgrădean, andorezii au reușit să deschidă scorul și să-și mențină avantajul până la pauză.

Ardelenii au început bine partea secundă și au egalat prin Deac, din penalty. A urmat o eliminare în tabăra gazdelor, dar chiar și așa CFR Cluj nu a reușit să controleze jocul. Inter d'Escaldes a mai avut două ocazii uriașe, dar Bălgrădean a intervenit de fiecare dată.

Pe final, Petrila putea să dea lovitură, dar a trimis mult peste poartă și meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1. CFR Cluj merge în turul trei preliminar al Conference League, unde va întâlni campioana din Belarus, Șahtior Soligorsk.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!