Anderlecht anderlecht - fcsb FCSB Conference League

FOTO Bannerul afișat de fanii FCSB-ului, în debutul meciului cu Anderlecht

Anderlecht - FCSB poate fi urmărit LIVE pe PRO ARENA și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 19:59
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 20:01

500 de fani români au umplut sectorul rezervat pentru fanii oaspeților și au afișat un banner la începutul meciului dintre Anderlecht și FCSB: ”This is Steaua Bucharest”, adică ”Asta este Steaua București”, banner pe care apar toate siglele Stelei, dar și cea a FCSB-ului.

Nicolae Dică vrea un rezultat pozitiv cu Anderlecht 

FCSB va aborda meciul cu Anderlecht cu următorul „11”: Târnovanu - Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Oaidă, Olaru - Miculescu, Dumiter, Octavian Popescu. Iar Nicolae Dică (42 ani) a anunțat că are încredere că elevii săi pot obține un rezultat pozitiv la Bruxelles.

„Am făcut un mixt între jucătorii care au jucat mai puțin în campionat și cei care au jucat titulari în ultima partidă. Normal, avem așteptări, ne dorim să facem un joc bun și să scoatem un rezultat pozitiv. Trebuie să facem un joc perfect defensiv și ofensiv pentru a scoate un rezultat pozitiv. Defensiv să fim o echipă scurtă, compactă, doar așa o să reușim un rezultat pozitiv pentru că cei de la Anderlecht au jucători de caltiate de le mijloc în sus, jucători cu o tehnică bună, jucători de viteză. 

Situația nu este una bună la ei, dar sunt jucători de echipă națională, de mare valoare, trec printr-un moment dificil acum, dar per total sunt o echipă bună. Important este să facem un rezultat pozitiv, vom vedea dacă va fi o victorie sau un egal”, a declarat Nicolae Dică pentru știrile PRO TV și www.sport.ro înainte de Anderlecht - FCSB, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO.  

Anderlecht - FCSB, joi, ora 19:45, pe PRO ARENA și VOYO

Umilită în dublă manșă de Silkeborg cu 0-10 la general, FCSB este ultima în grupa de Conference League, cu un singur punct, un singur gol marcat și 13 goluri primite. 

Totuși, vicecampioana mai poate spera la o calificare în fazele eliminatorii ale competiției, dar trebuie să fie ajutată și de rezultate. FCSB are nevoie, evident, de două victorii în ultimele două meciuri, cu Anderlecht (deplasare) și West Ham (acasă).

În același timp, FCSB trebuie să fie ajutată și de rezultatele din celelalte meciuri ale grupei. Mai exact, Silkeborg trebuie să piardă ambele partide rămase în această grupă.

Modifică setările cookies