Costel Galca FCSB Silkeborg Conference League

Atenție, Dică! Principala vulnerabilitate a celor de la Silkeborg, dezvăluită de Costel Gâlcă

Costel Gâlcă (50 de ani), antrenorul care i-a adus ultimul titlu lui FCSB, a făcut o analiză a echipei pe care „roș-albaștrii” o vor întâlni, joi, de la 19:45, în grupele Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:27
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:32

Tehnicianul care a petrecut doi ani în fotbalul danez, pe banca lui Vejle BK (liga a doua daneză) știe care este principala vulnerabilitate a celor de la Silkeborg.

Gâlcă a dezăvăluit că danezii stau foarte bine din punct de vedere ofensiv, însă lasă spații în devensivă în momentul în care pleacă în atac.

„Eu cred că vor avea un meci greu, pe un sintetic. Silkeborg este o echipă foarte dinamică. Au același antrenor de patru ani. Este o echipă foarte bună pe tranziție. Lasă și spații, dar stau foarte bine fizic, au și o idee clară de joc.

Se și deschid destul de mult. Dacă stai mult în teren poți să îi prinzi, fiindcă lasă spații, dar sunt foarte verticali. Și fizic stau foarte bine, sunt renumiți la fazele fixe, împing foarte mult. Nu știu. Eu sper să câștige FCSB, dar vă spun sigur că vor avea un meci greu”, a spus Costel Gâlcă, potrivit Digisport.

FCSB poate ajunge pe ultimul loc în grupă

FCSB a strâns doar un punct după primele două meciuri din grupe și poate ajunge pe ultimul loc în grupă dacă va fi învinsă de Silkeborg.

West Ham United ocupă primul loc în clasament, cu 6 puncte, urmată de RSC Anderlecht, 4 puncte, FCSB, 1 punct, Silkeborg IF, 0 puncte.

Modifică setările cookies