Edouard Mendy Campionatul Mondial din Qatar Qatar tarile de jos CM 2022

„Nu e portar de top!” Edouard Mendy, criticat dur de fani după gafele din meciul cu Țările de Jos

Fanii l-au taxat dur pe rețelele de socializare pe Edouard Mendy după ce portarul lui Chelsea a greșit la ambele goluri încasate de Senegal în meciul cu Țările de Jos.
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 22:06
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 22:38

Mendy a fost mult timp prima opțiune indiscutabilă în echipa lui Aliou Cisse, însă la meciul de debut al Senegalului la Cupa Mondială a făcut câteva erori care ar putea să-l coste postul de titular.

„Căderea lui Edouard Mendy reprezintă o imagine dezolantă. A avut rezultate peste medie, dar nu este un jucător de top”, a reacționat un fan pe rețelele de socializare.

„Cred că ce s-a întâmplat cu Mendy este cu adevărat nebunesc, pentru că acest băiat nu este portar, îmi pare rău”, a susținut un alt fan.

Mendy, pierzătorul de serviuciu în a doua zi de la Mondial

Un fan al lui Chelsea a scris: „În mod clar, Mendy nu este suficient de bun pentru a fi titularul nostru în acest moment, dar știu doar că dacă îl vindem va deveni incredibil din nou”.

Al suporter a adăugat: „Ce s-a întâmplat cu Mendy, frate? La un moment dat era cel mai bun portar din lume. E trist să vezi cât de repede a decăzut”.

Edouard Mendy a greșit la ambele goluri marcate de Țările de Jos. La primul nu a ieșit la timp și i-a permis lui Gakpo să lovească balonul cu capul. La al doilea, a respins balonul până la Davy Klaassen, care nu l-a iertat.

În urma celor două goluri marcate de Gakpo și Klaassen, Olanda a învins echipa Senegalului cu scorul de 2-0 (0-0), luni seara, pe Al Thumama Stadium din Doha, în primul lor meci din Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Modifică setările cookies